TOP TEMA: Arch fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Abzeenth
- Site Admin
Re: TOP TEMA: Arch fan club
Dva nova člana - oboje iz Splita, i oboje Archeri
pa to je super 
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Viđu, stvarno.. oboje iz Splita

Dobrodošli, susidi!
Dobrodošli, susidi!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Abzeenth
- Site Admin
Priznaj da je to tvoj utjecaj!
Širiš svoju ~~ideologiju~~ po cijelom gradu

...a prognoze kažu da će se ~~ideologija~~ proširiti i na ostale gradoveAbzeenth je napisao/la:Priznaj da je to tvoj utjecaj!Širiš svoju ~~ideologiju~~ po cijelom gradu
![]()
Ja mislim da si je cooleech napravio još dva nova korisnička računa i sad nas zeza 
Laganini 
- kkurilj
Pozdrav!
Zanima me da li Cooleecheva skripta radi s UEFI-em?
Zanima me da li Cooleecheva skripta radi s UEFI-em?
Uhh.. dobro jengu717 je napisao/la:Laganini
No kako si rekao, samo laganini
- Cooleech
- Moderator
trzalica je napisao/la:...a prognoze kažu da će se ~~ideologija~~ proširiti i na ostale gradoveAbzeenth je napisao/la:Priznaj da je to tvoj utjecaj!Širiš svoju ~~ideologiju~~ po cijelom gradu
![]()
bertone je napisao/la:Ja mislim da si je cooleech napravio još dva nova korisnička računa i sad nas zeza
S UEFI-em da ali ne i s GPT-om.kkurilj je napisao/la:Zanima me da li Cooleecheva skripta radi s UEFI-em?
Evo, štat' znači bit godinama na forumu.. ljudi te znaju u dušu!bertone je napisao/la:Uhh.. dobro je.. kako poznajem cooleecha IRL sad znam da si mu ipak susjed (on nikad ne bi odabrao ovakvu sliku za avatar)
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Uff.. .tek sam sad skuzia sliku hahabertone je napisao/la:Uhh.. dobro jengu717 je napisao/la:Laganini.. kako poznajem cooleecha IRL sad znam da si mu ipak susjed (on nikad ne bi odabrao ovakvu sliku za avatar)
![]()
No kako si rekao, samo laganini![]()
Ispravljeno