čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
...čovjek više ne može napisati niti jedan post a da ga ne izbaci... Da li će se uskoro forum vratiti na staro (i stabilno) izdanje ili ipak ne?
-
Na što točno se ovo odnosi?trzalica je napisao/la:...čovjek više ne može napisati niti jedan post a da ga ne izbaci... Da li će se uskoro forum vratiti na staro (i stabilno) izdanje ili ipak ne?
Ja sam tu već godinama,ne baš najaktivniji ali opet nisam nikada bio izbačen
I mene to zanima jer osim tebe nitko drugi nema problema (ili ima ali ne prijavljuje pa je onda to kao i da ih nemajuTomislav001 je napisao/la:Na što točno se ovo odnosi?trzalica je napisao/la:...čovjek više ne može napisati niti jedan post a da ga ne izbaci... Da li će se uskoro forum vratiti na staro (i stabilno) izdanje ili ipak ne?
Ja sam tu već godinama,ne baš najaktivniji ali opet nisam nikada bio izbačen

Najčešći ispadi ( prisilni log off korisnika) se događa kad korisnici pokušaju postati post s nekim privitkom, linkom ili naredbom) koji u sebi sadrži nešto što zaustave Avalonovi filtri tako da to i nema puno veze sa LZS-om.
- Abzeenth
- Site Admin
Meni se događa doslovno svaki dan otkad sam prijavila problem ovdje:
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 30#p255690
ne, nije se popravilo samo od sebe, a nitko nije ništa komentirao... Brisanje cachea ne pomaže, a kao što sam već i tamo napisala, isprobano je u više browsera. I ne pokušavam postati nikakve privitke ni posebne naredbe.
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 30#p255690
ne, nije se popravilo samo od sebe, a nitko nije ništa komentirao... Brisanje cachea ne pomaže, a kao što sam već i tamo napisala, isprobano je u više browsera. I ne pokušavam postati nikakve privitke ni posebne naredbe.
Nisam ni rekao da se popravilo samo od sebe, ali meni se od 5. siječnja do danas to više nije dogodilo ni na jednom računalu ni na jednom OS-u (a nisam koristio samo LInux.. eto priznajem da sam i zastranio
), ni na telefonu...
Osim toga, imamo premali uzorak povratnih informacija članova/korisnika da bi mogli donijeti pametan zaključak i uprti prstom samo u mogućnost da je problem u forumu i zato ljudi pišite ako ima problema... pa nitko vas zbog toga neće grdo gledati

Osim toga, imamo premali uzorak povratnih informacija članova/korisnika da bi mogli donijeti pametan zaključak i uprti prstom samo u mogućnost da je problem u forumu i zato ljudi pišite ako ima problema... pa nitko vas zbog toga neće grdo gledati

- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Ne znam o cemu pricate. Nikad mi se to ne dogadja.
Mozda zato sto imam Arch.

Mozda zato sto imam Arch.

Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Dok ne uhvatim vremena da se ovim pozabavim, mislim da bi vam opcija "Zapamti me" prilikom prijave mogla pomoći da se to ne događa ili barem događa manje.
- Abzeenth
- Site Admin
Da, ovo pomaže. Kad to uključim, onda se barem može objaviti post ili privatna poruka. Ali i s tim mi se događa nešto čudno - ponekad kad odaberem log out me ne odlogira, već se samo refresha na početnu stranicu foruma, ali ostanem i dalje ulogirana. Tek iz drugog pokušaja me zapravo uspije odlogirati. Ovo se događa u recimo 2 od 5 puta.iweb je napisao/la:Dok ne uhvatim vremena da se ovim pozabavim, mislim da bi vam opcija "Zapamti me" prilikom prijave mogla pomoći da se to ne događa ili barem događa manje.
Strašno. Ja sam za to da se takve stvari riješe bagerom, naravno ako ne postoji dogovor sa vlasnicima. Vjerojatno svi šute dok se nekom nešto ne desi.kova-ng je napisao/la:Nije to ništa, vidi ovo....
Jedna zgrada par metara od nogostupa u Kutini ...
Za onu banderu u voćnjaku sam prošle godine zvao elektru da dođu pogledati a oni su mi odgovorili da znaju za to i da to nije toliko "alarmantno". MIslim da kad sam ja zaklopio slušalicu telefona da su oni rekli ono što piše na ovoj slici

Pozz
Ok i što sad?
Neće nitko nikoga grdo gledati @bertone ali kada ovakve stvari napišem na forumu odmah steknem osjećaj baš takav - da me se grdo gleda. ...pogotovo od strane nekoliko članova ovoga foruma koji su baš uvijek i za sve u pravu - čak su se i brisali neki moji postovi ne tako davno samo zato jer su bili u suprotnosti sa mišljenjem jednog moderatora. Nisam ja kriv što drugi šute o ovakvim i sličnim stvarima.bertone je napisao/la:Nisam ni rekao da se popravilo samo od sebe, ali meni se od 5. siječnja do danas to više nije dogodilo ni na jednom računalu ni na jednom OS-u (a nisam koristio samo LInux.. eto priznajem da sam i zastranio), ni na telefonu...
Već sam poprilično dugo član ovoga foruma i svatko tko je čitao moje postove zna da nikada nisam imao loše namjere niti sam ikada započinjao zlonamjerne ili kakve već negativne rasprave kao neki drugi aktivni ili neaktivni (deaktivirani) članovi foruma već sam uvijek nastojao pomoći. Ali kada je nešto iritantno, upozoriti ću na to i baš me briga šta će tko misliti.
Da se vratim na trenutni problem. Ne krivim nikoga niti mislim da tko god je glavni za tehničku stranu ovog foruma (njegovo održavanje) da je glavni krivac zbog ovoga (u ovom slučaju mislim na @iweb-a) jer kako može otkloniti problem kada forumaši šute ko' zaliveni i sve izgleda kao da funkcionira u najboljem redu?!