Evo, malo san bia vridan i napravija san malu skriptu za pridošlice na Arch Linux. Jedan moj prika je ima LM MATE na svon kompu ali mu se previše kilavia pa san mu instalira Arch i tako je rođena ova skripta. Dakle, skripta ne radi ništa spektakularno, samo odradi jednu jedinu naredbu;
Prvi release. Raspakiraj, pokreni (ako neće nikako drukčije, onda u terminalu naredbon 'sh ime-skripte'). Amen.
(1.46 KiB) Preuzeto 250 puta.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Evo, malo san bia vridan i napravija san malu skriptu za pridošlice na Arch Linux. Jedan moj prika je ima LM MATE na svon kompu
Sve radiš samo da ne napraviš skriptu za Cinnamon, jel da?
Pa imaš i Cinnanon, ako se ne varam (bar je bio prisutan).. a to šta bi tribalo poradit na tome je druga priča.
@Vl@do: skoro, bogami
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Ovaj Arch je čudo! Nakon neuspjele nadogradnje, terminal ti kulturno kaže što trebaš napraviti i kad to riješiš, pacman fino i friško odradi sve do kraja.
Nemam riječi, osim
Nova verzija skripte je tu; ispravljene neke sitne greške, širina dialoga je veća pa ako se nakupi hrpa nadogradnji neće "uteć" van monitora.
Također, po završetku nadogradnje vam ispiše i točno vrime završetka. No, šta se čeka? Skidaj!
Ekipa, zna li ko kako se zove paket kojim dobijam "show desktop" widget? Menjao sam okruženja, i sada kada hoću da se vratim na KDE 5 ne mogu da se setim imena tog paketa. Pretrage po repozitorijumu i AUR-u, iako znam da se negde krije, samo je možda izmenjeno ime.