KDE fan club

Teme vezane za KDE grafičko okruženje.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Grof
Site Admin

Re: KDE fan club

Post Postao/la Grof »

DoDo je napisao/la: Koji to oni imaju forum? Sviđa mi se između ostalog "translate post" opcija. Very fancy!!
Nemam pojma, ali engine je mrak! (u skladu sa mogućnostima KDE-a :) )
egrodna
Spol: M

Post Postao/la egrodna »

Sve mi je pet osim network managera novog, on mi je u banani sto se tice ui-a ali radi svoj posao. I notification ˝oblacice˝ treba malo doraditi. Ali kao sto vidimo da se munjevito razvija mozemo ocekivati da ce moj post ubrzo postati stvar proslosti. Sad testiram 4.3 i moj ukupni dojam je da je kde 4 nesto najbolje dosad sto se za linux moglo napraviti...jednim potezom su potukli vistu i 7 te napravili novi put k tome kako u buducnosti gui treba izgledati. Da skratim...prej...no.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

egrodna je napisao/la:Sve mi je pet osim network managera novog, on mi je u banani sto se tice ui-a ali radi svoj posao. I notification ˝oblacice˝ treba malo doraditi. Ali kao sto vidimo da se munjevito razvija mozemo ocekivati da ce moj post ubrzo postati stvar proslosti. Sad testiram 4.3 i moj ukupni dojam je da je kde 4 nesto najbolje dosad sto se za linux moglo napraviti...jednim potezom su potukli vistu i 7 te napravili novi put k tome kako u buducnosti gui treba izgledati. Da skratim...prej...no.
Vjerujem!

To mi se kod KDE-a sviđa, oni utiru svoj put!

meni knetworkmanager ne radi sa wirelessom. Ne konta šifre...... :(
DoDo

Post Postao/la DoDo »

Grof je napisao/la:meni knetworkmanager ne radi sa wirelessom. Ne konta šifre...... :(
Meni KNetworkManager ne radi s nijednom konekcijom koja zahtijeva autentikaciju - dakle ne radi s domskom mrežom i s wirelessom na faksu, ali radi s wirelessom doma. Dok se to ne sredi, koristim Fedorin defaultni Gnome-network-manager na KDE-u.
:mrgreen: Smile! It makes people wonder what you're thinking about... :mrgreen:
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
Markec

Post Postao/la Markec »

Pitanjce, dali imate vi problema s spajanjem, da se odjednom više puta neče spojiti, i an kraju se spoji, Uglavnom mi je to ujutro kad ga upalim i počne se konektirati.
Na kubuntu sam puno cesce to morao raditi, a na fedori koja ima gnomeov network manager to traje upola manje, ima bar 3-5 neuspjelih spajanja na ruter.
Kad se spojim, ona mi mreža radi odlicno cijeli dan, samo je konekcija ujutro komplicirana.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Markec je napisao/la:Pitanjce, dali imate vi problema s spajanjem, da se odjednom više puta neče spojiti, i an kraju se spoji, Uglavnom mi je to ujutro kad ga upalim i počne se konektirati.
Na kubuntu sam puno cesce to morao raditi, a na fedori koja ima gnomeov network manager to traje upola manje, ima bar 3-5 neuspjelih spajanja na ruter.
Kad se spojim, ona mi mreža radi odlicno cijeli dan, samo je konekcija ujutro komplicirana.
Ja ti sa GNOME networkmanagerom nemam baš nikakvih problema, niti na jednom stroju koji koriste WiFi
DoDo

Post Postao/la DoDo »

Markec je napisao/la:Pitanjce, dali imate vi problema s spajanjem, da se odjednom više puta neče spojiti, i an kraju se spoji, Uglavnom mi je to ujutro kad ga upalim i počne se konektirati.
Dogodi se meni ponekad nakon resumea iz suspenda ili nakon paljenja wifija na gumbu, ali ne uvijek...
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

DoDo je napisao/la: Dogodi se meni ponekad nakon resumea iz suspenda ili nakon paljenja wifija na gumbu, ali ne uvijek...
I meni isto... nekad se pri dizanju iz suspenda spoji u roku par sec, a nekad pokušava i pokušava pa uspije nakon 15-ak sekundi (a nekad pop* i stisnem mu na koji AP da se spoji iz menija pa se odmah spoji).
Nisam istraživao o čemu se radi, wireless kartica je Atheros (koristi ath5k).
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

4ndY je napisao/la:
DoDo je napisao/la: Dogodi se meni ponekad nakon resumea iz suspenda ili nakon paljenja wifija na gumbu, ali ne uvijek...
I meni isto... nekad se pri dizanju iz suspenda spoji u roku par sec, a nekad pokušava i pokušava pa uspije nakon 15-ak sekundi (a nekad pop* i stisnem mu na koji AP da se spoji iz menija pa se odmah spoji).
Nisam istraživao o čemu se radi, wireless kartica je Atheros (koristi ath5k).
Kod mene isto, to je na razini modul-HAL-udev sve mi se čini
DoDo

Post Postao/la DoDo »

Ali sve u svemu, nije to neki iritantni bug - ja takvo ponašanje uzimam zdravo za gotovo. Radije bih ja da se čim prije riješi potrošnja baterije pod radeon driverom, kao i KMS zakrpe za istog, ali i bolje 3D performanse...
Odgovori