Nisi jedini. Ni ja ne brinem o SSD-u (jer imam samo HDD).bertone je napisao/la:Izgleda da jedini uopće ne brinem o SSD-u
SSD & Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: SSD & Linux
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Malo manje od mjesec dana da sam stavio na dnevni Trim. Danas vračam na tjedni. Primjetio sam da mi se trimanje povečalo sa prijašnjih(tjednih) 4-5 minuta na 8-9 minuta dnevno. Ne znam koji je razlog tome pa ću vratiti na tjedno trimanje.
Pozz
Pozz
Ok i što sad?
mount opciju discard nisi razmatrao?NoMaam je napisao/la:Malo manje od mjesec dana da sam stavio na dnevni Trim. Danas vračam na tjedni. Primjetio sam da mi se trimanje povečalo sa prijašnjih(tjednih) 4-5 minuta na 8-9 minuta dnevno. Ne znam koji je razlog tome pa ću vratiti na tjedno trimanje.
Pozz
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Na dnevno sam prebacio jer sam mislio da će to odraditi malo brže ali koliko vidim desilo se obratnoshrike je napisao/la:mount opciju discard nisi razmatrao?NoMaam je napisao/la:Malo manje od mjesec dana da sam stavio na dnevni Trim. Danas vračam na tjedni. Primjetio sam da mi se trimanje povečalo sa prijašnjih(tjednih) 4-5 minuta na 8-9 minuta dnevno. Ne znam koji je razlog tome pa ću vratiti na tjedno trimanje.
Pozz
Pozz
Ok i što sad?
Da li bi netko bio tako dobar i napokon mi objasnio što dobijete time što "prislino" trimate SSD 
Ma igram se malobertone je napisao/la:Da li bi netko bio tako dobar i napokon mi objasnio što dobijete time što "prislino" trimate SSD
Pozz
Ok i što sad?
Ne radi sam trim pa onda dobiješ na performansama jer se uspori do zla boga bez trima.bertone je napisao/la:Da li bi netko bio tako dobar i napokon mi objasnio što dobijete time što "prislino" trimate SSD
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Čitam i ne kužim što čitam..shrike je napisao/la:Ne radi sam trim pa onda dobiješ na performansama jer se uspori do zla boga bez trima.bertone je napisao/la:Da li bi netko bio tako dobar i napokon mi objasnio što dobijete time što "prislino" trimate SSD
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Ni jaCooleech je napisao/la:Čitam i ne kužim što čitam..shrike je napisao/la:Ne radi sam trim pa onda dobiješ na performansama jer se uspori do zla boga bez trima.bertone je napisao/la:Da li bi netko bio tako dobar i napokon mi objasnio što dobijete time što "prislino" trimate SSD
ak ne vrtiš fstrim i nemaš discard mount opciju, performanse diska će padati.