čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Shrike, pa ti ides do herr Guština ?
Vlado, ovo mi izgleda fantastično. Daj mi reci imaju li parking za goste hotela i kakva je čistoća vode/mora ?
Vlado, ovo mi izgleda fantastično. Daj mi reci imaju li parking za goste hotela i kakva je čistoća vode/mora ?
Ma jok, sumnjam da ću do Pazina. Više ću po obali biti i tamo krstariti.Bunker je napisao/la:Shrike, pa ti ides do herr Guština ?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Dubrovnik ove godine. I baš smo pogodili s time, Stradun prazan, grad općenito pust, tako da je sve bilo pregledno i fino za obilaziti. A plaže puste, restorani sablazni (kuhari čube ispred restorana, pokraj konobara). Domaći kukaju na sve strane (nadam se da će izdržati ovu krizu), nema im bogatih turista iz stranih zemalja. Neki su čak i spustili cijene tako ds smo mi domaći uletili. Uglavnom hotel s četiri zvjezdice uz plažu za razumnu cijenu, bazen vanjski, unutarnji, jakuzi, saune, wellness, teretana...

Onofrijeva fontana se inače ne može vidjeti od ljudi, osim ove sezone.

Na ovoj fotki gdje me blagoslovio jedan poznati purger sam ispao pravi macan

Zidine bez turista

Onofrijeva fontana se inače ne može vidjeti od ljudi, osim ove sezone.

Na ovoj fotki gdje me blagoslovio jedan poznati purger sam ispao pravi macan

Zidine bez turista
Tko živi u nadi umire u gov....
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Naravno da ima parking također ispod borova u hladu. Nije hotel, nego naselje slamnatih kućica. A more ko more u tom dijelu Jadrana.Bunker je napisao/la:
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Shrike , želim ti ugodan i dobar provod.
Jeremija , znači pogodili ste u sridu. Jesi se natargijao autom do dole ?
Vlado , evo stavljam tvoju destinaciju u favorite za iduću godinu.
Vlado , evo stavljam tvoju destinaciju u favorite za iduću godinu.
Hvala Max na lijepim željama, ja se isto nadam da će biti lijepo:)
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Tu sam malo popušio novac, plan je bio kroz Bosnu autom. Ali kako je Bosna tada imala mnogo zaraženih i bojali smo se problema na granici, da ne bi završili u karanteni, odluka je pala na zrakoplov. Eto barem je put kratko trajao.Bunker je napisao/la:
A možda i bolje tako, kad se sjetim puta na Hvar, iz VK kroz Bosnu prije dvije godine. Od gužve bilo je nemoguće u jednom danu sve prevaliti i izbjeći gužvu za trajekt. Tako da smo bili dvije noći u Gradecu (lijepo mirno mjesto, preporuka), izabrali tu destinaciju radi blizine za trajekt. I u zoru čekali prvi trajekt i jedva se ugurali na nj., a dva sata došli prije polaska.
Tko živi u nadi umire u gov....
bio sam prvo tjedan dana sa svojima na Korčuli, pa sam ovaj vikend bio u Zadru s boljom polovicom i sad sam kod nje na otoku 
nemam baš nekih slika pejzaža za podijeliti, a i one koje imam slikodjel krivo rotira iz nekog razloga :/
inače, zadnjih par godina idem kod prijatelja / s prijateljima na more, ali ove godine smo si uzeli apartman. iznenadilo me da cijene nisu baš pretjerano opale u odnosu na situaciju - ni apartmana, a ni ičeg po gradu. boli me duša kad hoće 30 kuna za ledenu kavu majko mila (možda i ja postajem bodul)
nemam baš nekih slika pejzaža za podijeliti, a i one koje imam slikodjel krivo rotira iz nekog razloga :/
inače, zadnjih par godina idem kod prijatelja / s prijateljima na more, ali ove godine smo si uzeli apartman. iznenadilo me da cijene nisu baš pretjerano opale u odnosu na situaciju - ni apartmana, a ni ičeg po gradu. boli me duša kad hoće 30 kuna za ledenu kavu majko mila (možda i ja postajem bodul)
Iweb , očigledno onda nije svuda ista situacija. Mi smo obiteljski odsjeli u hotelu Jadran u donjem segetu, našao sam ih i platio preko crnog jajeta i cijena je bila čist ok. Cca 500 kn je dan ( spavanje i klopa za tri osobe, znači doručak i večera, neograničene količine klope, slastica, napitaka , sokova... )
Čak je hotel i ok, smještaj, plaža, klopa, bazen, muzika živa navečer, jedino je nekako baš za penziće, nema adrenalina i sl... Ja roker, a bend tuče Olivera...
Čak je hotel i ok, smještaj, plaža, klopa, bazen, muzika živa navečer, jedino je nekako baš za penziće, nema adrenalina i sl... Ja roker, a bend tuče Olivera...
Možda je put skuplji, ali si dobio neprocjenjivo iskustvo i količinu straha (još ako je malo jače puhalo) kad pilot preleti aerodrom, ode do mora i onda naglo sruši avion na lijevo krilo da bi se okrenuo za 180º kako bi uhvatio koridor za slijetanje, a pritom lijevo krilo oscilira metar gore-dolje od naprezanja, e taj se osjećaj nemre novcima platitiJeremija je napisao/la: Tu sam malo popušio novac, ...
... odluka je pala na zrakoplov. Eto barem je put kratko trajao.