čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Joža Manolić se oženio... to mu je treći put!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
shicy je napisao/la:mile ti matere, šta je ovo
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
bertone je napisao/la:Da ti nije komp pobro kakav Linux-covid virus? Kakav crni 21.04

Radi bolje(glatkije) nego 20.10
Ima nešto promjena. U postavkama zaslona je dodanu "scale" (1*, 1,5* 2, custom).
Defaulte aplikacije i MIME-type su spojene u jedan izbornik. To je onako što sam na brzinu vidio. No ono glavno je da sve za sada radi odlično
Nadam se da do prolječa na godinu neće nešto s_ebati
Eh da, Notes su obrisali pa sad moram tražiti zamjenu
Pozz
Ok i što sad?
Nemreš stari vratiti?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ne ide ili ne znamshrike je napisao/la:Nemreš stari vratiti?
To je "xfce4-notes-plugin" i vjerojatno ga nisu bez vraga obrisali. Instalirao sam si ZIM. Nije loše. Pokušao sam s Xpad koji mu je nasličniji ali me smeta što kod svakog otvaranja pokreče novu listu.
Pozz
Ok i što sad?
-
anetlu
I stigneš "ubit oko" uz to...neprocjenjivo!Vl@do je napisao/la:Skuhaj si doma kao ja. Ne znaš koji je gušt popiti kavu nakon što si nacijepao drva i naložio peć. Pa onda čekaš da zakipi, za čas je podne.bertone je napisao/la:...pa jel` Vi znate da ja jutros nisam imao gdje kavu popiti
Jedem danas mandarine i naletim na sjemenku. Mislim si uh dobro je, nisu GMO 
Nakon što sam od istog prodavača pojeo nekoliko kilograma mandarina ove sezone, prva sjemenka.
Pitam dečka na štandu odakle ih nabavlja i da su super. I reče s Neretve, ( i da nisu, sigurno neće reći da su iz Španjolske)
Nakon što sam od istog prodavača pojeo nekoliko kilograma mandarina ove sezone, prva sjemenka.
Pitam dečka na štandu odakle ih nabavlja i da su super. I reče s Neretve, ( i da nisu, sigurno neće reći da su iz Španjolske)
Tko živi u nadi umire u gov....
igrom slučaja znam ljude iz Opuzena koji uzgajaju mandarine...te mandarine su raj, savršenstvo
kolegama nabavljam domaće neretvanske mandarine, ljudi oduševljeni kvalitetom, proizvođač dobije novce solarno...ja ionako skoro svaki vikend idem "dole"
kolegama nabavljam domaće neretvanske mandarine, ljudi oduševljeni kvalitetom, proizvođač dobije novce solarno...ja ionako skoro svaki vikend idem "dole"