Meni se instalira Gimp iz Software CenteraJeremija je napisao/la:Uh jesu je isfušarili, malo kasne... mnogo stvari još nije uštimano, ali super je za sada što se mene tiče. E sada koliko će novih korisnika izgubiti koji žele i očekuju da sve štima
[GIMP] Sve o njemu...
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: [GIMP] Sve o njemu...
Instalirao se i meni kad sam isprobavao 18.04, ali je bilo problema sa pluginima pa sam napravio downgrade i onda je sve radilo.JH-IM je napisao/la:Meni se instalira Gimp iz Software Centera
Sad će me @iweb ubiti kaj dižem staru temu
Koristi li netko GLimpse (fork Gimpa)?
Edit by Cooleech. You're welcome.
Koristi li netko GLimpse (fork Gimpa)?
Edit by Cooleech. You're welcome.
pa da me drugi admini terete za napad na službenu osobu, ne bih, hvala
ja sam ga koristio neko vrijeme na ubuntuu, bio mi je okej. sad koristim affinity photo. što te zanima?
ja sam ga koristio neko vrijeme na ubuntuu, bio mi je okej. sad koristim affinity photo. što te zanima?
Ništa posebno, naletio na to slučajno pa pitam,... ono koje su razlike, u čemu je bolji ili gori i tako,... znaš kako to ide, pitaš nešto i onda se ljudi sami raspišu ako znaju (pa i ako ne znaju) 
iskreno, nisam uočio neke drastične razlike, no nisam ga ni dovoljno koristio (a prošlo je i jako dugo otkako sam koristio gimp zadnji put)
instalirao sam ga zato što je bio izdvojen u software centeru kad sam pisao review
instalirao sam ga zato što je bio izdvojen u software centeru kad sam pisao review
Kako u GIMP napraviti screenshot kada je pokrenut top menu? Na pr. Image, Tool i slično.
Linux Mint 22.2 "Zara" Cinnamon / Samsung Galaxy A55 5G
MB: ASRock B550M Pro4 / CPU: AMD Ryzen 5 PRO 4650G / GPU int. in CPU Radeon RX Vega 7 Renoir / RAM Memory: Corsair Vengeance LPX 16GB
MB: ASRock B550M Pro4 / CPU: AMD Ryzen 5 PRO 4650G / GPU int. in CPU Radeon RX Vega 7 Renoir / RAM Memory: Corsair Vengeance LPX 16GB
Snimi screen kao video pa onda napravi.
Kako?
Linux Mint 22.2 "Zara" Cinnamon / Samsung Galaxy A55 5G
U screenshotu imaš odgodu prije nego okine snimku zaslona
https://cinnamon-spices.linuxmint.com/applets/view/35
.. ak ti to pomaže.
https://cinnamon-spices.linuxmint.com/applets/view/35
.. ak ti to pomaže.