Karmic Koala - best Ubuntu ever

Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

phreakbox
Spol: M

Re: Karmic Koala - best Ubuntu ever

Post Postao/la phreakbox »

E da, Empathy nema "block" vec samo "remove".
Google Chrome je prolupao. Dignuo sam zadnju verziju instaliravsi kroz Sources APT-a verzija je: 4.0.223 i od 3 taba, samo 3 taba, on se SKRŠIO, SIGSEV zblesavio, i digao memorijski resurs od 1,4 GB za 3 najbijednija taba gdje sam imao gore stranice koje ne pogone sa flashom ili shockwave-om i slicno.

Za 6 dana nam izlazi distra, a vec od kad je izasla beta sami problemi. Pogotovo meni. Pa na ubuntu 9.04 nisam takvih bedastoca imao... uf :mrgreen:
http://www.motigo.com > sve za skole, ucenike, nastavnike i roditelje, besplatna prijava | Marin Šagovac
pingu

Post Postao/la pingu »

Daj me nemoj plašiti, Chromium mi je glavni browser i za sada na 9.04 radi odlično, valjda mi neće zadavati probleme na 9.10, kako neki vele, "najboljem Ubuntu do sad". :)
phreakbox

Ma neće samo trebaš dodati key u sources i dodati deb pod sources i sudo apt-get update i sudo apt-get install google-chrome i to je to. radi od prve verzija 4
http://www.motigo.com > sve za skole, ucenike, nastavnike i roditelje, besplatna prijava | Marin Šagovac
Starter

Post Postao/la Starter »

phreakbox je napisao/la:E da, Empathy nema "block" vec samo "remove".
Google Chrome je prolupao. Dignuo sam zadnju verziju instaliravsi kroz Sources APT-a verzija je: 4.0.223 i od 3 taba, samo 3 taba, on se SKRŠIO, SIGSEV zblesavio, i digao memorijski resurs od 1,4 GB za 3 najbijednija taba gdje sam imao gore stranice koje ne pogone sa flashom ili shockwave-om i slicno.

Za 6 dana nam izlazi distra, a vec od kad je izasla beta sami problemi. Pogotovo meni. Pa na ubuntu 9.04 nisam takvih bedastoca imao... uf :mrgreen:
Ja mislim da je najbolje priček još mjesec i pol da se 9.10 ustabili.. :misli
phreakbox

ma ista je priča bila i od distribucije 7.04. uvijek je preporučljivo čekat još 2 tjedna jer nije to preporuka samo za ubuntu već za sve distre treba bar čekat 2 tjedna, ali ja ne čekam ja drito odmah clean install napravim od izlaska. sjetimo se ubuntu je debian-unstable. :mrgreen:
speedy
Moderator

Post Postao/la speedy »

je pokusao tko spojit na nju ubuntek Bluetooth slusku/mic i preko toga slusat ili snimat zvuk (koristiti skype..)??
Starter

Post Postao/la Starter »

Nadogradio u 9.10 i Uzass. Sve mi na kompu kilavo ,youtube se zamrzava.. Nisam ni trebao skidat.. Najbolje pričekat do polovise 12. mj.. Dotle bi moza i poceo radit kako spada
Soul_Sample

Post Postao/la Soul_Sample »

Starter je napisao/la:Nadogradio u 9.10 i Uzass. Sve mi na kompu kilavo ,youtube se zamrzava.. Nisam ni trebao skidat.. Najbolje pričekat do polovise 12. mj.. Dotle bi moza i poceo radit kako spada
meni je upgrade ubio boot, al kad sam instaliro betu "načisto" radila je puno bolje od 9.04 (ovdje prvenstveno misilm na manje muke s pulseaudiom koji mi je archnemesis otkad sam prvi put skužio da postoji)
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
phreakbox

to sam i ja frendu rekao da ne radi upgrade odnosno da je ubuntu distribucije najbolje instalirati na cisto, znaci po izlasku ubuntu distribucije najbolje je backupirati fajlove i napraviti novi "clean install". tako je mislim najbolje, a bome cu i ja to napraviti jer ionak moram particije "prepaticionirat". od data file-ova imam oko 45-55 GB
shicy

Post Postao/la shicy »

vidit ćemo na šta će ličit Krmić Koala kad izađe u službenoj verziji...tj kad mi barba poštaš ostavi CD u sandučiću ;)
Odgovori