Ubuntu 9.10 Karmic Koala
Moderator/ica: Moderatori/ce
Ubuntu 9.10 Karmic Koala
utisci look
info šteka što po defaultu???
good kernel? server vers?
bad grafa drivr...????
ajmo
malo
community
di ste
satrix
info šteka što po defaultu???
good kernel? server vers?
bad grafa drivr...????
ajmo
malo
community
di ste
satrix
- dalibor.klobucaric
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Ubuntu 9.10 Karmic Koala
svađaju se na drugom postu stari

Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
--
- Gogy
- Kontakt:
Jao više ne mogu pratit, ako nema 5 topica o Ubuntu 9.10...... 
- dalibor.klobucaric
- Kontakt:
čuj, svi imaju pravo
i ono koji su radili update i oni koji vele da treba friško sve, i oni koji vele da će čekati još dva mjeseca kad izađu neki pečevi nešto...
sad je samo pitanje u kojoj si grupi..
ja osobono u zadnjoj, jerbo trebam os i neda mi se zaje*avat s problemima. Čekam.. moje osobno mišljenje..
makar iskreno, neznam kak bum zdržal, skinul ga jesam al nemam muda stavit ga nutra.. jer me dva dana pak nebu van sobe.
i ono koji su radili update i oni koji vele da treba friško sve, i oni koji vele da će čekati još dva mjeseca kad izađu neki pečevi nešto...
sad je samo pitanje u kojoj si grupi..
ja osobono u zadnjoj, jerbo trebam os i neda mi se zaje*avat s problemima. Čekam.. moje osobno mišljenje..
makar iskreno, neznam kak bum zdržal, skinul ga jesam al nemam muda stavit ga nutra.. jer me dva dana pak nebu van sobe.
Because Open Source Matters
--
--
Vratio se na XP i instaliro Ubu 9.10 preko Wubi-a , druge opcije nisam imao.. upalilo je, e sad se pitam dali je do mog cd-a s obzirom da ga nece instalirat nego javi error kad ubacim u dvd- pogon, a u cd pogonu samo miruje. Po wubi-u moj comp moze vrtit 9.10-- Za tjedan dana ponovo instaliravam na novo ili przim novi cd pa sta bude
- Suko
- Site Admin
Prži s K3b. Uključi opciju da provjeri da li je disk snimljen ispravno.Starter je napisao/la:Vratio se na XP i instaliro Ubu 9.10 preko Wubi-a , druge opcije nisam imao.. upalilo je, e sad se pitam dali je do mog cd-a s obzirom da ga nece instalirat nego javi error kad ubacim u dvd- pogon, a u cd pogonu samo miruje. Po wubi-u moj comp moze vrtit 9.10-- Za tjedan dana ponovo instaliravam na novo ili przim novi cd pa sta bude
Meni često ne snimi disk kako treba i nekad moram snimiti više diskova da mi snimi ispravno.
Isto tako provjeri md5sum ovog iso kojeg si downloadao.
Pogledaj na Ubuntuovoj stranici koji je md5 sum.
Pa po ovome provjeri tvoj iso.
Ako je isti broj, onda je i download sigurno dobar.
Pa, još ako ti K3b javi da je sve OK, nemaš straha.
Probaj tako. Wubi ti nije baš velika sreća.
Suko al smatras da nije dovoljno kada ubacis live cd pa tamo imas da ti provjeri jel dobar cd?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Ma ja kad idem przit linuxe uvjek prvo odem na XP i tamo pomoću Magic iso uvjek poprzim , ne zato sto mi je taj program favorit nego zato sto s drugim ni ne znam.. Jos uvjek sam ostao djelom prikovan za XP, jer ne znam koji program koristit za przenje a da je na Linuxu.. Mogu samo reci da otkako sam krenuo s linuxom tek sada sam poceo nesto ucit o kompovima, ono prije je bilo samo Igrice;yoiutube, surfanje, gledanje filmova, muzika i glavna preokupacija koji je AV dobar a koji nije, pazi malware,daj zastitu za spyware i slicne teme XP korisnika..
Bit cu najsretniji kad se odljepim od MS za trajno
Bit cu najsretniji kad se odljepim od MS za trajno
- Suko
- Site Admin
Ja mislim da tamo isto provjeri jel odgovara md5 sum.zole052 je napisao/la:Suko al smatras da nije dovoljno kada ubacis live cd pa tamo imas da ti provjeri jel dobar cd?
Pa, trebalo bi biti dovoljno.
Ja to nikad u stvari ne radim. Obično snimim s k3b i provjerim.
Ako kaže da je uspješno sprženo, onda instaliram.
Malko sam lijen.
Ali bi provjerio na deset načina da mi instalacija šteka.
instaliraj si K3B i nećeš više imati problema...prilično je jednostavan za korištenje a vrhunski jeStarter je napisao/la: Jos uvjek sam ostao djelom prikovan za XP, jer ne znam koji program koristit za przenje a da je na Linuxu