ubuntu 9.10 - ne radi mreza
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: ubuntu 9.10 - ne radi mreza
ja ostajem na 9.04 još neko vrijeme...mada, mint 7 Gloria radi bolje od svih ubuntua zajedno 
Pa sto nisu Mint i Ubuntu jedno te isto , isto ....e samo drugo pakovanje..Shicy je napisao/la:ja ostajem na 9.04 još neko vrijeme...mada, mint 7 Gloria radi bolje od svih ubuntua zajedno
Posto smo na temi "ne radi mreza" evo i da ja nadodam.. Jucer se nisam mogao cjeli dan spojit na net ,.. problama da glava boli, morao sam zvati t-comovce u pomoć.. Naime imao sa na kompu Ubu 9.10 verziju. fino novo isntalirano, nista upgrade i samo mi od sebeb pocelo blokirat nit da bi na kraju ostao bez konekcije s porukom kako je moj provider nesto kriv.. Na kraju sam se vratio na XP s tim da sam ga nekoliko puta morao rusit pa postavljat pa ove zvat, pa cak ni resetanje modema nje pomoglo da bi nakon muka i muka proradio.. Nekako mi se cini da je ubuntu jako uranio s ovom verzijom.. Izgleda da se ekipa pocela vise brinut da brojka bude us 9.10 pa makar bio pun bugova nego da su jos malo pricekali..
skoroStarter je napisao/la:Pa sto nisu Mint i Ubuntu jedno te isto , isto ....e samo drugo pakovanje..Shicy je napisao/la:ja ostajem na 9.04 još neko vrijeme...mada, mint 7 Gloria radi bolje od svih ubuntua zajedno
uz razliku šta na mintu sve radi
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Pa, zato kad idete stavljati rizične stvari morate uvijek imati na jednoj particiji operativni sustav koji 100% radi. I da ga znate dići ako ovo novo šteka.
Ne možete očekivati da će biti sve bez greške.
Morate imati backup.
Ne možete očekivati da će biti sve bez greške.
Morate imati backup.
Xp mi sada zauzima 12 gb na HD, a ostalih 28 ostavljam za Linux... Ma nes su gadno zeznuli sa 9.10 kad mi je sva konekcija osla kvragu da sam morao vratit na xp i da se ovi T-c jedva sredili
Da sve radi samo sto nema konekcije...A onda po cd xubntu pa boot na njeg pa "rescue broken system" pa tek onda sredi konekciju.. Svi su oni super, samo treba pogodit u naj distru za tvoj komp jer sto na tvojem radi na drugom nece.. Mene je iznenadilo kad sam ukopcao HP-ov printer, nije mi trebalo nika instalacija preko cd-a koja sam na xp-u radio i trajala je dugo a i znalo je biti errorra pa instaliraj cd nanovo, A printer mi je od velike vaznostiShicy je napisao/la:skoroStarter je napisao/la:Pa sto nisu Mint i Ubuntu jedno te isto , isto ....e samo drugo pakovanje..Shicy je napisao/la:ja ostajem na 9.04 još neko vrijeme...mada, mint 7 Gloria radi bolje od svih ubuntua zajedno
uz razliku šta na mintu sve radi
to je najveći zaj*b šta se linuxa općenito tiče...
Ja smatram da se sve distre ujedine da bi proizvod bio daleko kvalitetniji i bolji.. Ne mislim sad na ove male districe sto rade copy paste i dodaju imena vec poznatih i sl, vec mislim na ove velikane
neznam, možda i bi...meni se ovo zasad čini dobro...isprobaš jeli ti nešto funkcionira kako triba, ako nije, probaš namistit, ako i to ne uspije, probaš novo i tako dok ne nađeš nešto šta ti baš odgovara...jbg, 100 ljudi 100 ćudi