Karmic Koala - best Ubuntu ever

Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

domi
Spol: M

Re: Karmic Koala - best Ubuntu ever

Post Postao/la domi »

slika
Pogledaj sa lijeve strane koliko ljudi ima isti problem kao ja pa ne mjanjaju distru!
Ovo mi je jučer apdejtao ako to izbrišem oču li imati posljedica jer poslije toga mislim da comp radi sporije kava
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
zole052

Post Postao/la zole052 »

domi je napisao/la:slika
Pogledaj sa lijeve strane koliko ljudi ima isti problem kao ja pa ne mjanjaju distru!
Ovo mi je jučer apdejtao ako to izbrišem oču li imati posljedica jer poslije toga mislim da comp radi sporije kava
Ovaj cistac racunala ti brise ono sto ti vise nije potrebno, recimo instaliras neki program i za njgov rad potrebno je nesto drugo (dependency) i sada ti taj program maknes ali on ne makne sve ovo sto se sa strane instaliralo potreno za rad tog programa. Ovaj cistac racunala ti mice te nepotrebne stvari. Samo pazi jer je meni na jauntyju znalo brisati ono sto bi si sam sa strane instaliro .deb datotekama. U svakom slucaju nemoze ti se nista lose desiti ako nema neki bug :mrgreen:
A kazem ti da mjenjas distru jer kada sam googlao za tvoj problem bilo je puno ljudi koji nisu nasli rjesenje a i ako ga je netko nasao kod svakoga je bilo drukcije rjesenje a nista univerzalno tako da mi je malko sumljivo.
Inace lijepo je sto si uporan drzim ti fige da nadjes to rjesenje ali prije nego te taj problem baci u ocaj i odustanes od linuxa probaj drugu distru ;)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
phreakbox

Post Postao/la phreakbox »

Computer Janitor
ili
sudo apt-get autoremove
je jedno te isto.
http://www.motigo.com > sve za skole, ucenike, nastavnike i roditelje, besplatna prijava | Marin Šagovac
domi

Post Postao/la domi »

zole052 je napisao/la:
domi je napisao/la:slika
Ovaj cistac racunala ti brise ono sto ti vise nije potrebno, recimo instaliras neki program i za njgov rad potrebno je nesto drugo (dependency) i sada ti taj program maknes ali on ne makne sve ovo sto se sa strane instaliralo potreno za rad tog programa. Ovaj cistac racunala ti mice te nepotrebne stvari. Samo pazi jer je meni na jauntyju znalo brisati ono sto bi si sam sa strane instaliro .deb datotekama. U svakom slucaju nemoze ti se nista lose desiti ako nema neki bug :mrgreen:
A kazem ti da mjenjas distru jer kada sam googlao za tvoj problem bilo je puno ljudi koji nisu nasli rjesenje a i ako ga je netko nasao kod svakoga je bilo drukcije rjesenje a nista univerzalno tako da mi je malko sumljivo.
Inace lijepo je sto si uporan drzim ti fige da nadjes to rjesenje ali prije nego te taj problem baci u ocaj i odustanes od linuxa probaj drugu distru ;)
Ma ništa očaj imam ja vremena,sjećaš se da sam bio na mintu 7 i imao istih problema,ja ti nisam zahtjevan samo bi htio da mi taj jeee..... tube radi kako treba i to je to ,jer ostalo sve šljaka od printera skojim sam imao punu problema a sad ga instaliram u tri poteza ha bravo ja (hvalite me usta moja) ruga_se ,hvala na potpori ne odustajem VIVA UBUNTU ever! spivo :snoozer:
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
zole052

Post Postao/la zole052 »

domi je napisao/la:...ja ti nisam zahtjevan samo bi htio da mi taj jeee..... tube radi kako treba i to je to ...
Si probao u medjuvremenu dok ne nadjes rjesenje sa ovime?
http://www.getdeb.net/updates/?q=minitube
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
domi

Post Postao/la domi »

zole052 je napisao/la:
domi je napisao/la:...ja ti nisam zahtjevan samo bi htio da mi taj jeee..... tube radi kako treba i to je to ...
Pogledaj sad čudesa gledam Rai4 koji je kodiran na satelitu u rel vremenu citiram na postu aplodam ti desk slika
i radi bez da trepne pa sad vi meni objasnite u čemu je fora?????????????????????????????????jeste prepoznali film?
zole052 je napisao/la
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

nije flash..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
domi

Post Postao/la domi »

glaskoncILLa je napisao/la:nije flash..
sad je i meni jasn oda nije a šta jeeeeee kava rješit ću ja to ne zvao se ja Domenico kava spametan
zole052 je napisao/la
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

pa je da imas problem sa flashom, koji najvjerovatnije mozes rijesiti tako da deinstaliras onog iz sluzbenih repozitorija, a koji je to ces saznati tako da upises aptitude search flash, nakon cega ces dobiti popis imena paketa koji imaju flash u imenu i nakon toga napises aptitude remove ime_paketa_koji_u_ispisu_ima_slovo_i_sa_lijeve_strane, slovo i sa lijeve sttane znai da je paket instaliran.

nakon toga odes na adobe stranicu, skines paket za ubuntu koji se zove nesto_nesto.deb i instaliras ga sa dpkg -i /path/do/paketa/nesto_nesto.deb
restartas firefox i hopefully bi to trebalo biti to.
svugdje ce ti trebati i sudo ispred naredbe.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Starter

Post Postao/la Starter »

domi je napisao/la:
zole052 je napisao/la:
Pogledaj sad čudesa gledam Rai4 koji je kodiran na satelitu u rel vremenu citiram na postu aplodam ti desk slika
i radi bez da trepne pa sad vi meni objasnite u čemu je fora?????????????????????????????????jeste prepoznali film?

e domi.. kako uspijes postavit sliku s desktopa na forumu. Ja sam probao ali neide.. napravim screenshot svog desktopa ali kad posaljem na forum ispadne ko da sam neki link poslao a nigdje slike od screenshota* :misli
Odgovori