Jel netko probao igrati ovo:
http://nemexia.com.hr/
Nemexia - free online game
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Nemexia - free online game
Nesto slicno ogame-u. Znaci igra iz brawsera i space tematike... biti ce sigurno neka di moras svaki odredjeni broj sati igrati inace gubis nesto ili ne dobijas... igro sam neko vrijeme ogame, uzas zivi 
Edit: A mozda se varam, tko zna
Ali cim su ga usporedili sa ogame dobio sam prvi utisak bez da vidim igru...
Edit: A mozda se varam, tko zna
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Imam neki dojam da je inspirarano StarCraftom.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- ziko
- Spol: M
to nes u stilu traviana, samo sa drugacijom tematikom???
ja nema sanse da takve igre ikada ponovno zaigram, na onaj travian sam se tako navuko da sam urzo imao po 6-7 accaunta i to ne samo na hrvatskim, otvaro sam i na USA, norveski, finski.... kako je koji bio friski...
ja nema sanse da takve igre ikada ponovno zaigram, na onaj travian sam se tako navuko da sam urzo imao po 6-7 accaunta i to ne samo na hrvatskim, otvaro sam i na USA, norveski, finski.... kako je koji bio friski...
Software is like sex... it's better when it's free
(Linus Torvalds quote)

- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Svakako preporučam Mana world - nije ljubav na prvi pogled, ali nakon malo duže igre postane jako dobra - svakako preporučam, a što je najbolje - lijepo je chatat u igri... svako ima svog lika kojem se pojavljuje balon iznad glave
(postoji u repozitorijima, barem Fedore)
Ja igram na glavnom serveru, nick 4ndY, lvl 21... pokušavam naučiti magije, ali je to malo zahebano, treba puno truda.
Ja igram na glavnom serveru, nick 4ndY, lvl 21... pokušavam naučiti magije, ali je to malo zahebano, treba puno truda.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Jel to jedna od onih igra koja te tjera da igras svaki dan inace nemozes normalno napredovati ili?4ndY je napisao/la:Svakako preporučam Mana world - nije ljubav na prvi pogled, ali nakon malo duže igre postane jako dobra - svakako preporučam, a što je najbolje - lijepo je chatat u igri... svako ima svog lika kojem se pojavljuje balon iznad glave![]()
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Misliš ovako4ndY je napisao/la:Svakako preporučam Mana world - nije ljubav na prvi pogled, ali nakon malo duže igre postane jako dobra - svakako preporučam, a što je najbolje - lijepo je chatat u igri... svako ima svog lika kojem se pojavljuje balon iznad glave![]()

- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Ne. Nema nikakvih vremenskih uvjeta na igranje. Samo je stvar ovisnosti, no odmah da kažem - ne stvara ovisnost kao WoWzole052 je napisao/la: Jel to jedna od onih igra koja te tjera da igras svaki dan inace nemozes normalno napredovati ili?
Yeppingu je napisao/la: Misliš ovako![]()
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'