Predsjednički Izbori

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
domi
Spol: M

Re: Predsjednički Izbori

Post Postao/la domi »

Di su one stare tema,jel ti radi ubuntu?.
eeee meni mint radi super!Ekipo znate koji je
dobar player na Ubuntu?Ma šalim se tako sam i ja
nekada sad više ne gledam vjesti jer ih znam napamet
a glasao sam samo jedanput jer više me nema na listi
za glasanje :( ;) SAmo vi dajte na mladima svijet ostaje
(koja otrcana fraza to su meni stalno govorili)
Vidim ja da ovdje ima budućih predsjednika ;) spivo
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
dalibor.klobucaric
Kontakt:

Post Postao/la dalibor.klobucaric »

/dev/null
/Home/User/.trash
:)
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
domi

Post Postao/la domi »

dalibor.klobucaric je napisao/la:/dev/null
/Home/User/.trash
:?:
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
Markec

Post Postao/la Markec »

Ja ne gledam izgled nego djela, mene je josipović uvjerio da voli ubuntu :) pa ču za njega glasati
shicy

Post Postao/la shicy »

triba je Josipović reć nešto kao :"Ne želim štedjeti na narodu, štedjeti ću na sebi!!! Za početak, neću koristiti Windowse i za njih plaćati 1000 kn, koje mogu biti pametnije utrošene, nego ću koristiti Linux!! A onih 1000 kn ću donirati u (humanitarna udruga po izboru)"
Na dan izbora ću se odlučit kome dati svoj glas...ako budem glasovao (sinko Božić mi je 2 dana ranije, ko zna oću li htjet glasat u takvom raspoloženju) :D
pingu

Post Postao/la pingu »

ipernar je napisao/la:Ja ću glasati za njega jer je tip jednstavno predobar. Puno bolji do svih ostalih ponuđenih kandidata. Jednostavno je klasa za sebe i frajer ima 20 patenata. Poduzetnik je koji je sam kreirao proizvod, proizveo ga i distribuira ga već 30 godina. I naravno bogataš je, ali nije se obogatio 'privatizacijom' nego poštenim radom...
To poštujem, koristi svoje novce za kampanju, ne kao ovi štakori, troše tuđe milijune. Ali mu nije trebao onaj igrokaz sa Mesićem u kojem je rekao da je Stevi francuska obavještajna služba poklonila vilu.
domi je napisao/la:
dalibor.klobucaric je napisao/la:/dev/null
/Home/User/.trash
:?:
geekovski izraz da se tema baci u prazninu, ponor. :)
Ali, ljudsko biće je zoon politikon, ako se mi nećemo baviti politikom, ona će se nama.
Markec je napisao/la:Ja ne gledam izgled nego djela, mene je josipović uvjerio da voli ubuntu :) pa ču za njega glasati
Voli sve što vole mladi. :) Kad smo već kod toga, SDP-ovci puno bolje iskorištavaju nove medije propagande, web 2.0 i slično.
ipernar
Kontakt:

Post Postao/la ipernar »

Treba razlikovati bitno od nebitnog. Miksic nije neki politicar u smislu dmeagogije i nije mozda tu najmudriji., Ali je posten i pametan covjek, a ja mislim da mi takvog trebamo.
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
zole052

Post Postao/la zole052 »

ipernar je napisao/la:Treba razlikovati bitno od nebitnog. Miksic nije neki politicar u smislu dmeagogije i nije mozda tu najmudriji., Ali je posten i pametan covjek, a ja mislim da mi takvog trebamo.
To zna mozda bi stvarno bio dobar... :misli Tako sam reko i za Keruma kada je dosao na mjesto gradolacelnika Splita... tko zna, suditi ce mu se za 4 godine pa cemo vidjeti jel bio bolji od Puljica i Kurete koji su po mom osobnom misljenju bili prilicno losi...

U svakom slucaju treba vidjeti ankete pred same precjednicke izbore i ako tvoj kandidat po njima nema nikakve sanse onda treba glasati za nekoga tko ima jer ce inace tvoj glas biti bacen glas...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ipernar
Kontakt:

Post Postao/la ipernar »

zole052 je napisao/la:
U svakom slucaju treba vidjeti ankete pred same precjednicke izbore i ako tvoj kandidat po njima nema nikakve sanse onda treba glasati za nekoga tko ima jer ce inace tvoj glas biti bacen glas...
Baš me fascininira kako si pao pod utjecaj medijske propagande. Politička elita koja kontrolira medije od samog je "početka" (6mjeseca na dalje) sustavno propagirala neke kandidate, i onda je te iste kandidate predstavila kao mainstream. Zapazi Mikšiću su mediji davali 2% prije prošlih izbora pa je dobio 500.000 glasova. Ja kad ćujem Hloverka dize mi se kosa na glavi, a o anketama je suvišno raspravljati.

Ja sam osoba koja uvijek glasa za nekog tko mi je dobar, a ne manje lošeg. Zato sam na lokalnim izborima izišao na izbore kao kandidat jer nisam imao za koga glasat. I vjerovao ili ne bio izabran!!! :D

A sad... mogao sam reći "male su mi šanse", "ankete kažu da izbore dobiva HDZ" i slične nebuloze. Imaš moju web stranicu kao vijećnika u gradskoj četvrti pa baci oko. Mainstream mediji uvijek će govoriti da pošteni ljudi nemaju šanse.

http://stenjevecmojkvart.blog.hr/
Zadnja izmjena: ipernar, dana/u 18 pro 2009, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
shicy

Post Postao/la shicy »

Kerum je glup čovik...od svih ljudi u Splitu, on se idiot sa Torcidom zakačija...i to oko Kodeksa, stvari koja je idealna za oporavak Hajduka...
jbg, misli da može u Hajduk instalirat svoje pajdaše i da će mu to proći, a Torcidu se ne može zaje*at, ne može ih se ni "pozatvarat" kako bi gradonačelnik htio...najbolji dokaz je utakmica protiv Zagreba, kad su on i pajdaš mu Svaguša pustili interventnu jedinicu na Torcidu. Mislili su da će ih tako uništit, ali ostatak stadiona se diga i zaletija se na policiju!
Ovim Kodeksom i mirnim akcijama Torcida je pridobila čak i javnost, tako da, Kerume dragi, nitko ne može pobijedit navijače!
Odgovori