Predsjednički Izbori
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Markec
- Spol: M
Re: Predsjednički Izbori
Neželim da bandić bude moj predsjednik
http://www.facebook.com/group.php?gid=2 ... 0059782677
ili
Neželim da Ivo Josipović bude moj predsjednik
http://www.facebook.com/group.php?gid=2 ... 7120863..1
Što se mene tiće radije bi da Josipović bude predsjenik a ne bandić koji vrijeđa, laže tako da sam glasao Ne želim da bude bandić moj predsjednik.
http://www.facebook.com/group.php?gid=2 ... 0059782677
ili
Neželim da Ivo Josipović bude moj predsjednik
http://www.facebook.com/group.php?gid=2 ... 7120863..1
Što se mene tiće radije bi da Josipović bude predsjenik a ne bandić koji vrijeđa, laže tako da sam glasao Ne želim da bude bandić moj predsjednik.
Zapravo, ja bi da se rohatinski kandidira, jer bi glasao za njega (od bilo koga drugog). Zaprao ,da se čovjek kandidira za premijera to bi bilo fenomenalno.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- ipernar
- Kontakt:
Ljudi moji nemamo izbora, čini se da ćemo morati za Josipovića ha? 
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
jedi je steta sto ima govornu mamu, to bi ga jako kociloshrike je napisao/la:Zapravo, ja bi da se rohatinski kandidira, jer bi glasao za njega (od bilo koga drugog). Zaprao ,da se čovjek kandidira za premijera to bi bilo fenomenalno.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
ja sam za bandica, jer je budala.ipernar je napisao/la:Ljudi moji nemamo izbora, čini se da ćemo morati za Josipovića ha?
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
- glaskoncILLa
rohatinski definitivno za premijera.
ali ono, puste zelje, pusti snovi, cemu mijenjati kad imamo kosoricu, a bandic mozda upotpuni slagalicu konacne pobjede gubitka svake veze sa realnoscu i mozgom od strane birackog tijela.
ali ono, puste zelje, pusti snovi, cemu mijenjati kad imamo kosoricu, a bandic mozda upotpuni slagalicu konacne pobjede gubitka svake veze sa realnoscu i mozgom od strane birackog tijela.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
- Abzeenth
- Site Admin
Podsjeti me zašto je dobro/poželjno/umetni-bilo-koji-pozitivni-prilog da predsjednik države bude budala.simke je napisao/la:ja sam za bandica, jer je budala.
- glaskoncILLa
kul je, zezanje ovo-ono, pa i prosli je bio saljivdzija. 
...."Have you mooed today?"...
on je po meni savršen za tu poziciju.Abzeenth je napisao/la:Podsjeti me zašto je dobro/poželjno/umetni-bilo-koji-pozitivni-prilog da predsjednik države bude budala.simke je napisao/la:ja sam za bandica, jer je budala.
a neznam zastto tog josipovica svi vole, pa on je tihi igrac, jos gora od bandica. pa u ustalo i on je vdio i pljackao zagreb. isti su. samo je ovaj pametniji pa prikrije tagove.
a ovaj budala koja ima svoje ja mi je jednostavno draža. napisao sam jednom vec.
nekrofilčina vs. arogantna seljačina. pa ti biraj.
- ipernar
- Kontakt:
Bolje poker-face nego scar face! 
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"