Player koji dobro prikazuje titlove

Audio, video, codeci...

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
supermen

Player koji dobro prikazuje titlove

Post Postao/la supermen »

Pozdrav svima!
Zanima me jel netko zna kakav video player koji bi kvalitetno prikazivao titlove. Pod time mislim da ih prikazuje kao sto ih prikazuje bs player na windowsima. Ne znam u cemu je caka s vlc-om, ali njegovi titlovi su dosta pixelasti..vjerojatno je stvar oko renderiranja titlova. Kvalitetno ih prikazuje xbmc, no nisam nigdje nasao opciju u tom programu kojom se mogu korigirati titlovi ako kasne ili urane?
iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Re: Player koji dobro prikazuje titlove

Post Postao/la iv@n »

Probaj sa SMplayer, meni radi bez problema, sve se da podesiti...
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

principijelno postoje samo tri pleyera: mplayer, xine i vlc. Sve ostalo su sučelja za ova tri. Dakle, stvar je samo nalaženja dobrog sučelja i podešavanja opcija za titlove (odabir fonta...). Inaće koristim smplayer koji mi ima najbolje sučelje (baziran na mplayer).
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
supermen

Post Postao/la supermen »

Probao sam s sm playerom no i na njemu su titlovi nekako pixelasti. :( Također, nikako da podesim da mi pravilno prikazuje č i ć. Jel postoji kakvo tweakanje da se to sve ispravi?
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

supermen je napisao/la: Također, nikako da podesim da mi pravilno prikazuje č i ć. Jel postoji kakvo tweakanje da se to sve ispravi?
Options > Preferences > Subtitles > Default subtitle encoding: Slavic/Central European CP1250
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Neznam kako tebi vlc prikazuje pixelaste titlove meni izgledaju skroz pristojno...
Linuxu fali program ko gom na kojem mozes zumirati sliku bez da utjece na titlove taj zoom. To bi stvarno mogli napraviti :| Inace vlc radi predobro meni.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Odgovori