Uglavnom priča je u tome da je ona to napravila u igrici "Second life", i sad pukne mene znatiželja i odem ja vidit tu igru, odnosno da li postoji njezina verzija za linux i vjerovali ili ne... POSTOJI!!!
Nemam vremena za takve stvari, ali dobro je to da se tržište privikava na linux korisnike )
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
iskreno, ovo je meni kraj noulajfanja! evo, tu stvarno mogu reć ljudima - GET A LIFE! ne u nekom pogrdnom smislu, nego zar tehnologija neke toliko mora obuzet da osim što provedu par sati uz komp (facebook, twitter i ostale socijalne mreže) imaju i igru kamo žive "normalan" život. ovo je kao da netko bježi od realnosti :/
ja visim također na kompu (nekada i po 10 sati dnevno), no idem van, odigram nogić, idem na probu, čovjek jednostavno mora i "uživo komunicirat"...
The Acacia Strain je napisao/la:iskreno, ovo je meni kraj noulajfanja! evo, tu stvarno mogu reć ljudima - GET A LIFE! ne u nekom pogrdnom smislu, nego zar tehnologija neke toliko mora obuzet da osim što provedu par sati uz komp (facebook, twitter i ostale socijalne mreže) imaju i igru kamo žive "normalan" život. ovo je kao da netko bježi od realnosti :/
ja visim također na kompu (nekada i po 10 sati dnevno), no idem van, odigram nogić, idem na probu, čovjek jednostavno mora i "uživo komunicirat"...
Daj si uredi profil i napiši na kojoj si distri...
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
The Acacia Strain je napisao/la:iskreno, ovo je meni kraj noulajfanja! evo, tu stvarno mogu reć ljudima - GET A LIFE! ne u nekom pogrdnom smislu, nego zar tehnologija neke toliko mora obuzet da osim što provedu par sati uz komp (facebook, twitter i ostale socijalne mreže) imaju i igru kamo žive "normalan" život. ovo je kao da netko bježi od realnosti :/
Daj si uredi profil i napiši na kojoj si distri...
lol, kakve to veze ima s temom?
btw.. ionako stalno instaliram neš novo, tako da mi se neda svaki put ispunjavat profil..
ipernar je napisao/la:SKrenuo sam temu jer poanta uopće nije na second life-u nego na tome da se za neke 'mainstream' aplikacije rade Linux verzije programa.
Ta strana medalje je za svaku pohvalu... iako ne mislim da to oni rade zato jer jako vole Linux