Stigla Fedora 9!

Diskusije usko vezane uz Fedora i srodne distribucije (RHEL, CentOS...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

Tux Slave
Spol: M
Kontakt:

Re: Stigla Fedora 9!

Post Postao/la Tux Slave »

kaiwan je napisao/la: Nisam vidio nigdje ext4, ali to je mozda moj propust.
Nije tvoj propust nego je ext4 jos u razvoju te nemogu u final release staviti nesto sto se jos razvija. Probaj kompajlirat kernel 2.6.25 i vidit ces da je ime ext4dev - ext4 development. Imam ga skompajliranog u svom kernelu, ali nikako da probam. Iskreno neznam ni kako da ga stavim. Inace ide mkfs, ali posto je ovo jos u razvoju neznam hoce li htjeti - jest da nevidim problem u tome.
csx

Post Postao/la csx »

Grof je napisao/la:Upravo tako! Baš me zbog sličnih problema danas zvao csx (naš forumaš, a ne neki Linuxov modul :) )....

Treba biti oprezan.
aj kad se vec i mene spominje.. hm...da.. imao sam problema... nakon sto sam instalira fedoru vratio sam stari grub i dodao fedoru, no izbacivao mi je error no to ni greska fedore vec su krivo particije bile oznacene u menu.lst fajlu.. vjerojatno jer sam brisao jednu particiju..... tak da ono... ni problem picnit fedoru sa xpom i ubuntuom... :P
Doki

Post Postao/la Doki »

csx je napisao/la:
Grof je napisao/la:Upravo tako! Baš me zbog sličnih problema danas zvao csx (naš forumaš, a ne neki Linuxov modul :) )....

Treba biti oprezan.
aj kad se vec i mene spominje.. hm...da.. imao sam problema... nakon sto sam instalira fedoru vratio sam stari grub i dodao fedoru, no izbacivao mi je error no to ni greska fedore vec su krivo particije bile oznacene u menu.lst fajlu.. vjerojatno jer sam brisao jednu particiju..... tak da ono... ni problem picnit fedoru sa xpom i ubuntuom... :P
Da nije problem, dok ti se ne dogodi problem cak i ako znas sto radis.

Ja osobno imam na sustavu:

OpenSuse
Ubuntu
Fedora
Mandriva
XandrosDesktop(Asus3ePC)
BT3
PMagic

PS:Tko se jednom opece puse i na hladno. ;)
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

csx je napisao/la:

Treba biti oprezan.
Znači, sada sve radi ok??
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

csx je napisao/la:aj kad se vec i mene spominje.. hm...da.. imao sam problema...
Ljudi, vratia se Šime :D
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
csx

Post Postao/la csx »

2 grof - da, da sve je ok sada ^^

2 adminivan - ma svaki dan sam ja tu .. samo .. kažu ljudi da sam pametniji kad šutim pa ono.. :P
NNJ

Post Postao/la NNJ »

ajmo znalci, kad ce livna portati nvdia drivere, vidim da to nije spomenuto, ili vam je u redu bez njih :twisted:
osobno ne želim raditi downgrade xorga da bi instalirao drivere pa čekam
zašto se instalira samo beta ff bez mogućnosti odabira stable verzije istog?
livna repo nudi samo 3.05

nije da mi je bitno ali možda netko zna :mrgreen:
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

NNJ je napisao/la:ajmo znalci, kad ce livna portati nvdia drivere, vidim da to nije spomenuto, ili vam je u redu bez njih :twisted:
Baš smo kod kolege danas instalirali Fedoru, povukli sve codece i ostale potrepštine iz livne i tek onda saznali gornju informaciju... On se odlučio na opciju čekaj.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
kaiwan

Post Postao/la kaiwan »

adminivan je napisao/la:
NNJ je napisao/la:ajmo znalci, kad ce livna portati nvdia drivere, vidim da to nije spomenuto, ili vam je u redu bez njih :twisted:
Baš smo kod kolege danas instalirali Fedoru, povukli sve codece i ostale potrepštine iz livne i tek onda saznali gornju informaciju... On se odlučio na opciju čekaj.
slazem se s time, i ja cekam isto...zato imam ubuntu, kada je potrebano nabijati komplekse onima kojie se hvale sa Aerom
Be the change you want to see in the world! Dalai Lama.
Doki

Post Postao/la Doki »

kaiwan je napisao/la:
adminivan je napisao/la:
slazem se s time, i ja cekam isto...zato imam ubuntu, kada je potrebano nabijati komplekse onima kojie se hvale sa Aerom
Ako nekom treba linux za nabijanje kompleksa korisnicima Aera neka instalira Sabyon.

http://www.sabayonlinux.org

Ja sam svojedobno koristio Sabayon Linux 3.4a x86 verziju.

Na DVD-u se nalazi gotovo sve za sminkanje. Automatski prepoznaje graficku, nudi opciju sa i bez 3d-a, sa Compizom ili bez njega.
AIGLX Desktop Acceleration, XGL Desktop Acceleration. Linux sa Google Earthom, Flight Simulatorom,
Savage:Battle for Newerth, Nexuiz, Second Life, Battle for Wesnoth itd, itd ,itd. :D :D :D
i sve to uredno postima u letu.

DVD je normalno LIVE Distra i sve se moze vrtiti bez instaliranja.

.
Odgovori