Nije tvoj propust nego je ext4 jos u razvoju te nemogu u final release staviti nesto sto se jos razvija. Probaj kompajlirat kernel 2.6.25 i vidit ces da je ime ext4dev - ext4 development. Imam ga skompajliranog u svom kernelu, ali nikako da probam. Iskreno neznam ni kako da ga stavim. Inace ide mkfs, ali posto je ovo jos u razvoju neznam hoce li htjeti - jest da nevidim problem u tome.kaiwan je napisao/la: Nisam vidio nigdje ext4, ali to je mozda moj propust.
Stigla Fedora 9!
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Tux Slave
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Stigla Fedora 9!
-
csx
aj kad se vec i mene spominje.. hm...da.. imao sam problema... nakon sto sam instalira fedoru vratio sam stari grub i dodao fedoru, no izbacivao mi je error no to ni greska fedore vec su krivo particije bile oznacene u menu.lst fajlu.. vjerojatno jer sam brisao jednu particiju..... tak da ono... ni problem picnit fedoru sa xpom i ubuntuom...Grof je napisao/la:Upravo tako! Baš me zbog sličnih problema danas zvao csx (naš forumaš, a ne neki Linuxov modul)....
Treba biti oprezan.
Da nije problem, dok ti se ne dogodi problem cak i ako znas sto radis.csx je napisao/la:aj kad se vec i mene spominje.. hm...da.. imao sam problema... nakon sto sam instalira fedoru vratio sam stari grub i dodao fedoru, no izbacivao mi je error no to ni greska fedore vec su krivo particije bile oznacene u menu.lst fajlu.. vjerojatno jer sam brisao jednu particiju..... tak da ono... ni problem picnit fedoru sa xpom i ubuntuom...Grof je napisao/la:Upravo tako! Baš me zbog sličnih problema danas zvao csx (naš forumaš, a ne neki Linuxov modul)....
Treba biti oprezan.
Ja osobno imam na sustavu:
OpenSuse
Ubuntu
Fedora
Mandriva
XandrosDesktop(Asus3ePC)
BT3
PMagic
PS:Tko se jednom opece puse i na hladno.
Znači, sada sve radi ok??csx je napisao/la:aj kad se vec i mene spominje.. hm...da.. imao sam problema... nakon sto sam instalira fedoru vratio sam stari grub i dodao fedoru, no izbacivao mi je error no to ni greska fedore vec su krivo particije bile oznacene u menu.lst fajlu.. vjerojatno jer sam brisao jednu particiju..... tak da ono... ni problem picnit fedoru sa xpom i ubuntuom...Grof je napisao/la:Upravo tako! Baš me zbog sličnih problema danas zvao csx (naš forumaš, a ne neki Linuxov modul)....
Treba biti oprezan.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Ljudi, vratia se Šimecsx je napisao/la:aj kad se vec i mene spominje.. hm...da.. imao sam problema...
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
-
csx
2 grof - da, da sve je ok sada ^^
2 adminivan - ma svaki dan sam ja tu .. samo .. kažu ljudi da sam pametniji kad šutim pa ono..
2 adminivan - ma svaki dan sam ja tu .. samo .. kažu ljudi da sam pametniji kad šutim pa ono..
ajmo znalci, kad ce livna portati nvdia drivere, vidim da to nije spomenuto, ili vam je u redu bez njih
osobno ne želim raditi downgrade xorga da bi instalirao drivere pa čekam
zašto se instalira samo beta ff bez mogućnosti odabira stable verzije istog?
livna repo nudi samo 3.05
nije da mi je bitno ali možda netko zna
osobno ne želim raditi downgrade xorga da bi instalirao drivere pa čekam
zašto se instalira samo beta ff bez mogućnosti odabira stable verzije istog?
livna repo nudi samo 3.05
nije da mi je bitno ali možda netko zna
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Baš smo kod kolege danas instalirali Fedoru, povukli sve codece i ostale potrepštine iz livne i tek onda saznali gornju informaciju... On se odlučio na opciju čekaj.NNJ je napisao/la:ajmo znalci, kad ce livna portati nvdia drivere, vidim da to nije spomenuto, ili vam je u redu bez njih
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- kaiwan
slazem se s time, i ja cekam isto...zato imam ubuntu, kada je potrebano nabijati komplekse onima kojie se hvale sa Aeromadminivan je napisao/la:Baš smo kod kolege danas instalirali Fedoru, povukli sve codece i ostale potrepštine iz livne i tek onda saznali gornju informaciju... On se odlučio na opciju čekaj.NNJ je napisao/la:ajmo znalci, kad ce livna portati nvdia drivere, vidim da to nije spomenuto, ili vam je u redu bez njih
Be the change you want to see in the world! Dalai Lama.
Ako nekom treba linux za nabijanje kompleksa korisnicima Aera neka instalira Sabyon.kaiwan je napisao/la:slazem se s time, i ja cekam isto...zato imam ubuntu, kada je potrebano nabijati komplekse onima kojie se hvale sa Aeromadminivan je napisao/la:Baš smo kod kolege danas instalirali Fedoru, povukli sve codece i ostale potrepštine iz livne i tek onda saznali gornju informaciju... On se odlučio na opciju čekaj.NNJ je napisao/la:ajmo znalci, kad ce livna portati nvdia drivere, vidim da to nije spomenuto, ili vam je u redu bez njih
http://www.sabayonlinux.org
Ja sam svojedobno koristio Sabayon Linux 3.4a x86 verziju.
Na DVD-u se nalazi gotovo sve za sminkanje. Automatski prepoznaje graficku, nudi opciju sa i bez 3d-a, sa Compizom ili bez njega.
AIGLX Desktop Acceleration, XGL Desktop Acceleration. Linux sa Google Earthom, Flight Simulatorom,
Savage:Battle for Newerth, Nexuiz, Second Life, Battle for Wesnoth itd, itd ,itd.
i sve to uredno postima u letu.
DVD je normalno LIVE Distra i sve se moze vrtiti bez instaliranja.
.