wireless - RaLink RT2500, mandriva problem
Moderator/ica: Moderatori/ce
- glaskoncILLa
Re: wireless - RaLink RT2500, mandriva problem
nije ako je usb, a-ha! 
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
zole052 je napisao/la:E sada neznam tocno sta ce ti fali ali instaliraj 'gcc' i 'make'gjur0 je napisao/la:Zast mi kaze make command not found?iKod: Označi sve
urpmi makepa probaj ponovo.Kod: Označi sve
urpmi gcc
Jel ove komande instaliraju s dvd-a ili neta?
Dodjoh, vidjeh, odoh!
Dvije stvari su beskonacne: svemir i ljudska glupost. Za ono prvo nisam siguran.
Dvije stvari su beskonacne: svemir i ljudska glupost. Za ono prvo nisam siguran.
- ipernar
- Spol: M
- Kontakt:
Gjuro dragi najbolje je prebacit se na Mint ili Ubuntu.. teško ćeš to s mandrivom apsloviratgjur0 je napisao/la:Imam karticu RaLink RT2500 i na windowsima mi kad je signal srednji ili slab lovi internet, dok na Mandrivi ne zeli! Rekli su mi da je problem s driverima, pa ako moze pomoc. Hvala!
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
Nemoj se ljutiti ali jel stvarno moguce da nisi iz znatizelje utipkao da vidis sta radi ili da nisi proguglo da vidis sta "taj" urpmi sluzi?gjur0 je napisao/la: Jel ove komande instaliraju s dvd-a ili neta?
To ti sa neta instalira. Ili mozes otici u onaj graficki software manager, add/remove ili kako se vec zove na madrivi pa od tamo instalirati a mozda tamo imas negdje opciju za sa dvd-a instalirati...
Ja jos uvijek nisam shvatio jel ti uopce imas net ili zasto si tako zapeo oko instalacije sa dvd-a koju bas ljudi neznaju jer ne koriste mandrivu a i oni koji koriste vecinom sve sa neta skidaju...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
The Acacia Strain
- Spol: M
ni slučajno ne slušaj ovakve savjete.ipernar je napisao/la:Gjuro dragi najbolje je prebacit se na Mint ili Ubuntu.. teško ćeš to s mandrivom apsloviratgjur0 je napisao/la:Imam karticu RaLink RT2500 i na windowsima mi kad je signal srednji ili slab lovi internet, dok na Mandrivi ne zeli! Rekli su mi da je problem s driverima, pa ako moze pomoc. Hvala!
nije ni mint ni ubuntu ni bilo koja druga distribucija rješenje.
imaš problem? face it!
ako stvarno nikako ne ide... opet face it
šala...
no nije uvijek rješenje samo deinstalacija ili prelazak na neš drugo..
Moze jedno glupo pitanje
Si probao pomjeriti malo ruter, dignuti ga negdje, okrenuti pa da ti hvata bolje signal tamo gdje koristis kompjuter?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Sad stvarno više niš ne kužim. Jel tebi radi wireless ili ne?
Jesi uspio iskompajlirat i instalirat driver?
Jesi uspio iskompajlirat i instalirat driver?
Mozda sam ja lose shvatio da mu slabo hvata signal pa da oce ovaj driver instaliratinicky je napisao/la:Sad stvarno više niš ne kužim. Jel tebi radi wireless ili ne?
Ovako, u zagrebu sam i tu sam otkljucao jednu mrezu i koristio bih je, ali signal je slab i ne zeli mi loviti, zapravo ulovi kad nosim laptop u hodnik, dok na windowsima sve uredno radi, u sobi!
Dakle netko je rekao da ce se to popraviti ako instaliram drivere!
Dodjoh, vidjeh, odoh!
"Otključao" si mrežu? Nadam se da to nije doublespeak za "probio sam susjedovu zaštitu i sada koristim njegove internete".gjur0 je napisao/la:Ovako, u zagrebu sam i tu sam otkljucao jednu mrezu i koristio bih je, ali signal je slab i ne zeli mi loviti, zapravo ulovi kad nosim laptop u hodnik, dok na windowsima sve uredno radi, u sobi!