[ZBIRNA TEMA] Google - vijesti, rasprave, proizvodi, pitanja
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: [ANKETA] Google Wave - uspjeh ili promašaj?
Kompletno promašeno. Probao koristiti, i ništa mi ne vriejdi.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
google docs
Jel se to meni čini ili je Google upgrejdal svoje Google Docs.
Naime izašla je nova verzija SpreadSheet-a, Documenta, došel je Draw koji može crtarije izbaciti i u SVG!
Import iz SVG-a nisam uspio dobiti
Ima ovdje više. Iako su neke stvari stare (sharing folders i sl.) očito je da su neke novo izmjenjene/dodane mogućnosti.
Naime izašla je nova verzija SpreadSheet-a, Documenta, došel je Draw koji može crtarije izbaciti i u SVG!
Import iz SVG-a nisam uspio dobiti
Ima ovdje više. Iako su neke stvari stare (sharing folders i sl.) očito je da su neke novo izmjenjene/dodane mogućnosti.
- dalibor.klobucaric
- Spol: M
- Kontakt:
Re: google docs
super stvar još da je for free

Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
--
Sites - Under construction
- vuksamotnjak
E jel moguće vidjeti kada ti tekst prelazi na drugu stranicu. To mi je najveći problem inače bi već totalno prešao na google doc
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Ne kužim??? Pa docsi su free....dalibor.klobucaric je napisao/la:super stvar još da je for free
Google Voice
Jel netko zna sta je to i da li ce to kod nas funkcionirati... da li ce se naplacivati... ima li trko slucajno pozivnicu ili bilo kakvu informaciju, bas sam znatizeljan
http://www.google.com/googlevoice/about.html
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Re: Google Voice
Za sada ništa od toga, no vjerujem da će servis u neko vrijeme proraditi i kod nas...zole052 je napisao/la:Jel netko zna sta je to i da li ce to kod nas funkcionirati... da li ce se naplacivati... ima li trko slucajno pozivnicu ili bilo kakvu informaciju, bas sam znatizeljan![]()
Google similar images
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Re: Google similar images
Jel netko shvatio kako to koristiti a ne samo tamo kliknuti na jednu sliku od onih primjera pa ko radi 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Gogy
- Kontakt:
Re: Google similar images
Totalno ne kužim. Slike su slične samo ako se klikne na neku od prikazanih slika :S