flash plugin problem

Novi ste u svijetu Linuxa? Imate hrpu početničkih pitanja?

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
PRAVILA ZA NOVE KORISNIKE LINUXA!
Prije otvaranja bilo kakve diskusije svaki novi korisnik u svijetu Linuxa obavezan je učiniti sljedeće korake:
Pročitati ove tekstove iz naše Wikipedije:
- Sve uvodne tekstove Linuxa za početnike (njih 5)
- Sve što trebate znati o radu s diskovima
- Pročitati ovu temu za početnike
- Pokušati pronaći riješenje problema u Enciklopediji znanja

Nakon toga korisnik smije otvoriti temu s naslovom svog problema uz obaveznu naznaku Linux distribucije koju koristi u formi:
[Linux distribucija, broj verzije, grafičko okruženje]: Naslov problema
U prvom postu korisnik obavezno mora odgovoriti na ova pitanja:
- Da li ima instalirane Windowse?
- Što ga je motiviralo na instaliranje i korištenje Linux distribucije?
- Obavezno je potrebno navesti specifikacije hardvera (Ime Laptopa, tip procesora, grafičke i mrežne kartice, količina RAM-a i diska)

Bez učinjenih ovih prvih koraka, na teme se neće odgovarati i one će biti izbrisane s foruma!
Odgovori
tomaca

Re: flash plugin problem

Post Postao/la tomaca »

Hugo je napisao/la:
zole052 je napisao/la:
tomaca je napisao/la:to je to sada radi , jbg kao što znaš ja sam :zbunj
A znam ali samo upises u google gresku koju ti izbaci + rijec 'ubuntu' odmah ti u prvom linku bilo rjesenje... to sam i ja napravio ;)
Google je naš najbolji prijatelj.. :mrgreen:

Ali zbilja, koliko ljudi nezna googlati. Najlakše im je otvoriti temu na forumu, a da google nisu uopće pogledali. A google može riješiti skoro sve probleme, samo treba znati što upisati.
stvarno ni ja takve ne razumijem
zole052
Spol: M

Post Postao/la zole052 »

tomaca je napisao/la: stvarno ni ja takve ne razumijem
Ali uvijek ima opravdanja... recimo nezna engleski, nezna sta da googla pa cak i ovdje je bilo rjesenje promjeniti server e sada treba znati promjeniti server kada si pocetnik ;)

Samo je bit da se prvo malo potrudis a poslje pitas ako neide :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
anjavlada

Post Postao/la anjavlada »

Vidite društvo.Ono što znam (a pretpostavljam da i vi svi već znate samo što ste smetnuli s uma) je da Flash player ima problem sa bug-om iliti virusom a pogledajte OVDE.
E sad koliko vidim je da i OPERA ima dodatnih problema u zadnje vreme i to upravo oko flash-a. Možda sam je fulao temu ali možda će vam i potkreptit pamćenje ;). Inače to nije prvi put da se susrećemo sa problemima ADOBE-a i OPERA-e.
madone

Post Postao/la madone »

anjavlada je napisao/la:Vidite društvo.Ono što znam (a pretpostavljam da i vi svi već znate samo što ste smetnuli s uma) je da Flash player ima problem sa bug-om iliti virusom a pogledajte OVDE.
E sad koliko vidim je da i OPERA ima dodatnih problema u zadnje vreme i to upravo oko flash-a. Možda sam je fulao temu ali možda će vam i potkreptit pamćenje ;). Inače to nije prvi put da se susrećemo sa problemima ADOBE-a i OPERA-e.
Taj bug je security problem i nema veze sa problemima koje neki korisnici imaju prilikom reprodukcije flash sadržaja.
anjavlada

Post Postao/la anjavlada »

@madone - Vodio sam se prvim postom.Pročitaj prvi post onoga koji je postavio ovu temu i biće ti jasno zašto sam dao takav odgovor.Doduše i Opera 10.60 se susreće sa problemom flash-a, ap sam je sa svime nadovezao. Ja doduše nemam takvih problema, al i rekoh MOŽDA sam fulao temu, a možda i nema veze sa ostalim postovima ove teme ;) . Samo htedoh biti od pomoći ništa nisam krivo zborio niti navodio. Složićeš se a ???
Odgovori