To što već nisi je smrtni grijeh.vuksamotnjak je napisao/la:Joooooj nemojte me tijerati da sada idem instalirati Debian![]()
![]()
Moj projekt - mOS
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Moj projekt - mOS
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
Lutherus
još nisi?cccccc pa kaj čekaš?ajde odma instaliaj debianvuksamotnjak je napisao/la:Joooooj nemojte me tijerati da sada idem instalirati Debian![]()
![]()
- Dangerous Lickz
- Spol: M
- Kontakt:
Evo ovako.
Upravo idem ponovno instalirati Debian na VirtualBox, pošto sam imao nekakvih problema sa rezolucijom, pa sam morao pobrisati neke panele.
Znači:
Prva i sve ostale verzije će biti Debian Based!
Danas (tj. večeras) ću instalirati neke nužne stvari (flash, compiz (iako nije nužan), paketni instaler i sve osnovno).
Sutra ujutro ću najvjerovatnije raditi na wallpaperima i temi!
Lijep pozdrav linuxaši!
Feel free, use linux!
Upravo idem ponovno instalirati Debian na VirtualBox, pošto sam imao nekakvih problema sa rezolucijom, pa sam morao pobrisati neke panele.
Znači:
Prva i sve ostale verzije će biti Debian Based!
Danas (tj. večeras) ću instalirati neke nužne stvari (flash, compiz (iako nije nužan), paketni instaler i sve osnovno).
Sutra ujutro ću najvjerovatnije raditi na wallpaperima i temi!
Lijep pozdrav linuxaši!
Feel free, use linux!
기분이 무료로 사용 리눅스 
Linux korisnik broj 518617!
dangerous , cini mi se da je tvoj pokusaj vec propao
bude se vidjelo 25.08. .......

bude se vidjelo 25.08. .......
- Suko
- Site Admin
Debian to je malko specifican sto se tice podrske hardvera, a i zatvorenog softvera. To su ovi Debian apostoli "zaboravili" spomenuti.
To znaci da ces se morati namuciti da u svojoj novoj distri dobijes podrsku za hardver koji na Ubuntuu radi odmah. Puno hardvera ne radi odmah na Debianu.
U Virtualboxu ti sve radi jer on simulira najjednostavniji hardver. Tako da ti Virtualbox ne bi trebao biti mjerilo.
Ako ce ti Debian biti prevelik zalogaj, nemoj se sramiti vratiti se nazad na Ubuntu.
To znaci da ces se morati namuciti da u svojoj novoj distri dobijes podrsku za hardver koji na Ubuntuu radi odmah. Puno hardvera ne radi odmah na Debianu.
U Virtualboxu ti sve radi jer on simulira najjednostavniji hardver. Tako da ti Virtualbox ne bi trebao biti mjerilo.
Ako ce ti Debian biti prevelik zalogaj, nemoj se sramiti vratiti se nazad na Ubuntu.
Suko je napisao/la: Ako ce ti Debian biti prevelik zalogaj, nemoj se sramiti vratiti se nazad na Ubuntu.
A zato bas i nema distra kolko toliko za pocetnike baziranih na debianu jedino mepis je tu izuzetak...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Dangerous Lickz
- Kontakt:
Ovako, pošto u 8. mjesecu imam dosta posla (ne samo oko OSa), beta može kasniti najviše 5 dana (ali nema šanse)...
Napominjem, to će biti samo beta, ako nešto ne bude radilo (možda tema bude zaebavala i sl.) to ću probati ispraviti u slijedećoj!
Napominjem, to će biti samo beta, ako nešto ne bude radilo (možda tema bude zaebavala i sl.) to ću probati ispraviti u slijedećoj!
기분이 무료로 사용 리눅스 
- Dangerous Lickz
- Kontakt:
Koje browsere želite?
Samo da napomenem, IceWeasel je FireFox za Debian
기분이 무료로 사용 리눅스 
-
Lutherus
a icedove je onda thunderbird? a kaj fali ledeneoj lasici??Dangerous Lickz je napisao/la:Koje browsere želite?