Soul_Sample je napisao/la:omg koja random interakcija programa
Ma Rhythmbox je totalno u k**cu...valjda su ga zato htjeli zamijeniti nekim drugim playerom u default instalaciji, ali se u zadnji čas predomisliše?
Anyway, glavno da se ovo riješilo, fakat je bio bizaran problem
probao sam prije amarok i nije mi se svidio , da budem iskren rythmbox mi se svidja radi prve radio stanice koju nudi Absolute Classic Rock , volim takvu muziku i samo kliknem , windows deformacija
vuksamotnjak@BrunoAFK-Aspire-5741G:~$ gimp
gimp: error while loading shared libraries: libgegl-0.0.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory
Ne mogu pokrenuti gimp.
Prvo sam imao verziju 2.7 ali mi neki pluginovi nisu htijeli raditi pa sam je obrisao i išao instalirati 2.6, ali od tada neće se otvoriti. Ima ljeka?
vuksamotnjak@BrunoAFK-Aspire-5741G:~$ gimp
gimp: error while loading shared libraries: libgegl-0.0.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory
Ne mogu pokrenuti gimp.
Prvo sam imao verziju 2.7 ali mi neki pluginovi nisu htijeli raditi pa sam je obrisao i išao instalirati 2.6, ali od tada neće se otvoriti. Ima ljeka?
da makne sve zaostale dependensije pa nakon toha odi u home folder i izbrisi folder .gimp-2.6 ili kako se vec zove sto napravi novi gimp ako uopce radi novi da nije kakva postavka zaostala od novijeg gimpa koju ne prepoznaje stariji pa nakon toga instaliraj gimp nanovo pa javi jel radi...
Naravno prvo makni repozitorij koji si dodao da instaliraj gimp 2.7
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Upalio ja ubuntu tweak, dodao repo od 2.7 (dev valjda) instalirao 2.7 verziju opeta.
Pokrenuo je i vidim da sve radi, eh sada otišao ja na cleanup, odabrao purg i od tamo obrisao tj napravio downgrade na 2.6 i sada sve radi thnx na pomoći.