Rasprave o politici
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Linux i politika
Krenuli Rusi u stvaranje svoje distribucije koja će biti financirana iz državnog proračuna. Kažu da žele smanjiti ovisnost o američkoj tehnologiji i povećati sigurnost.
http://www.downloadsquad.com/2010/10/28 ... epdenence/
http://www.downloadsquad.com/2010/10/28 ... epdenence/
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Tko je M. Lugarić i zašto misli da J.Ko zna koliko licenci Officea imaju? :p
Ova osoba je M. Lugarić, iako sumnjam da si pitao u tom kontekstujjj je napisao/la:Tko je M. Lugarić i zašto misli da J.Ko zna koliko licenci Officea imaju? :p
Zašto bi Jaca to trebala znati?
Zato jer je Vlada donijela te pravilnike, pa iako su (koliko se sjećam) naslijeđeni od prošle vlasti, kao takvi vrijede i Vlada bi trebala znati o njima i njihovom provođenju.
Jaca ima svoje pomoćnike koji bi to trebali istražiti, te joj podastrijeti kao čelnici Vlade.
Hvala na linku.Grof je napisao/la: Ova osoba je M. Lugarić, iako sumnjam da si pitao u tom kontekstu ;)
Slažem se, ali pitanje je bilo retoričko - naime, mlugaric pita jkosor osobno (a ne Vladu) koliko licenci imaju, što mene osobno zabavlja bar upola koliko mlugaric :)Zato jer je Vlada donijela te pravilnike, pa iako su (koliko se sjećam) naslijeđeni od prošle vlasti, kao takvi vrijede i Vlada bi trebala znati o njima i njihovom provođenju.
Jaca ima svoje pomoćnike koji bi to trebali istražiti, te joj podastrijeti kao čelnici Vlade.
Ma nema veze bitno da je Bebić shvatio.
Predmet: Zastupničko pitanje
Poštovani g. Bebiću
molim Vas da temeljem l. 185 Poslovnika Hrvatskog sabora proslijedite moje
zastupničo pitanje predsjednici Vlade Republike Hrvatske gđi. Kosor, a koje
se nalazi u privitku ovoga dopisa.
- ipernar
- Spol: M
- Kontakt:
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
Vidiš, nažalost to mene ništa ne zabavlja. To samo potvrđuje činjenicu koliko smo Vlada i mi skupa s njom zapravo nestručni i glupi.... Dalje potvrđuje činjenicu koliko smo primitivni u 90% hrvatskog naroda. A vi, školovani i tako niste dobrodošli jer smetate bandi na vlasti da upravlja bandom u narodu.jjj je napisao/la: Slažem se, ali pitanje je bilo retoričko - naime, mlugaric pita jkosor osobno (a ne Vladu) koliko licenci imaju, što mene osobno zabavlja bar upola koliko mlugaric
ipernar je napisao/la:http://zelenapolitika.wordpress.com/
Možete vidjeti program stranke!
Njihova politika vezana za energetski sektor bi sustavno uništila osnovni elektroenergetski sektor, kao zapravo i sve ostalo vezano za energetiku te samim time i uništila dugoročnu hrvatsku stabilnost u tom polju. Cijena njihove energetske politike bi se mjerila u milijardama eura, a našu državu na kraju pretvorila u jednu veliku ništicu.
Jedna velika ironija ove stranke je to što imaju za program odvojenje religije od države (sekularnost), dok su oni sami religija koja propovijeda nešto što bi ja stavio na listu "veleizdaja". Pričaju o stvarima o kojima nemaju pojma, a zatim šire dodatne laži da podupru nešto što i sami znaju da je šuplje. Strašno nešto.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
csx
Upravo si popljuvao kolegu sa foruma koji u trenutku pisanja ovog posta vjerojatno instalira nekoj djevojci linux