6 6 6
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: 6 6 6
Hmmmmm....
zanimljivo je kak ti 666 i slični aka vražji topici mam zažive i stvore se tone postova.
Da je netko kojim slučajem aludiral na kakav križić (pa i polumjesec) Isuseka i slično, odmah bi se sve ugasilo...
zanimljivo je kak ti 666 i slični aka vražji topici mam zažive i stvore se tone postova.
Da je netko kojim slučajem aludiral na kakav križić (pa i polumjesec) Isuseka i slično, odmah bi se sve ugasilo...
-
Lutherus
joj ne! ovo je jedna od najlošijoh obrada maidena.Abzeenth je napisao/la:Evo i prigodne pjesme
rađe ovo http://www.youtube.com/watch?v=llOmqi6gKQo ili ako baš želiš vući poveznice na tzv kult sotone i samoprozvane sotoniste http://www.youtube.com/watch?v=DxjeSBse8i0 ili pak http://www.youtube.com/watch?v=A4MK9bJdclc
hebi ga grofe.kad su takve stvari uvijek privlačilje ljude.i onda su ih odlučili nazvati okultizmom a tzv. stručnjake "okultistima" da bi danas te babe gatale na telki i mutni likovi pod kojekakvim krinkama prodaju tzv čudotvorstva i čudesna ozdravljenja a drugi pak već godinama love u mutnom osnivajući kojekakve kultove i sekte.No ipak je najpoznatiji pripadnik tih lovaca Antony LaVay.Čovjek čist solidno prodal svoja laprdanja.Grof je napisao/la:Hmmmmm....
Ali zanimljivo je da u izraelskoj numerologiji 666 označaja rimskoga cara a ne sotonu.
naša omiljena vražica
Svaka čufta!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
čestitke!
uskoro ću i ja..
uskoro ću i ja..
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- Abzeenth
- Site Admin
Grof je napisao/la:Hmmmmm....
Ne znam kako bi se bilokakvim topicom moglo aludirati na to...koji broj postova bi netko morao doseći pa da bude Isus ili nešto muslimansko? 33?
Anyway ovo je ionako trebalo biti humoristično, ako vam smeta slobodno pobrišite topic, neću ja plakati ili nešto takvo
kaj nije da je 666 broj vraga ( po nedavnom je neki drugi ako se dobro sjecam ) a 999 broj neba ili cega vecAbzeenth je napisao/la:Grof je napisao/la:Hmmmmm....
Ne znam kako bi se bilokakvim topicom moglo aludirati na to...koji broj postova bi netko morao doseći pa da bude Isus ili nešto muslimansko? 33?![]()
![]()
Anyway ovo je ionako trebalo biti humoristično, ako vam smeta slobodno pobrišite topic, neću ja plakati ili nešto takvo