Kako ne? Kako ne? Dobrodošao!Kristijan je napisao/la:Uvijek možeš računati na nas, i to u kratkom roku dobiješ odgovor na sve u vezi Linuxa. Jedino što ne dobiješ dobrodošlicu na forumivanb je napisao/la:Dobro je kad ima netko ko može da odgovori na pitanja.
Automatsko postavljanje hr tipkovnice na Asus Eee PC-u
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Automatsko postavljanje hr tipkovnice na Asus Eee PC-u
-
Kristijan
- Kontakt:
ne želim ovo zachetavati, ali ni nakon što sam rekao da ću biti aktivni korisnik, vi mi niste čestitali dobrodošlicu, a stotom članu koji nema ni jedan post (oprostite ako ima) ste čestitali.
Ja ne samo da sam to tako rekao, nego to i mislim - svakodnevno posjecivati ovaj forum. Jedino to što nemam avatar, pa mislite da ću otici kao i mnogi drugi. Ne - razlog je taj što sam ja lijen upaliti laptop sa XP-om gdje se snalazim (a uskoro ću se i u linuxu) smanjiti sliku i stavitu u .png.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Molimo, nastavite sa temom (automatko postavljanje HR tipkovnice na ASUS Eee PC)
Ja ne samo da sam to tako rekao, nego to i mislim - svakodnevno posjecivati ovaj forum. Jedino to što nemam avatar, pa mislite da ću otici kao i mnogi drugi. Ne - razlog je taj što sam ja lijen upaliti laptop sa XP-om gdje se snalazim (a uskoro ću se i u linuxu) smanjiti sliku i stavitu u .png.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Molimo, nastavite sa temom (automatko postavljanje HR tipkovnice na ASUS Eee PC)
ASUS Eee PC Linux Xandros user.
Svijet-Multimedije.Net --> otvaranje uskoro!
Neka svi koriste besplatne altenative, Linux zauvijek!
Svijet-Multimedije.Net --> otvaranje uskoro!
Neka svi koriste besplatne altenative, Linux zauvijek!
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Evo sa zakašnjenjem.
welcome
welcome
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Ne nista se ne izgubi. Vrlo se lako moze prepraviti Restore Factory Settings/b]Kristijan je napisao/la:Slazem se da bi onaj tko "preradi" tipkovnicu morao i to instalirati.
Bojim se da im se to ne radi, jer onda se izgubi ono prvo podešavanje za sat, datum, full name, password itd...
Napomena: Mučio sam se nac password na Eee PC-u iz VIP-a i password je: "Vipnet" (bez navodnika).
Ja im to NECU uraditi. Oni zaradjuju na nama, a ne zele platiti developmente.
Svo svoje znanje koje imam podijeliti cu sa Vama free a njima necu dati ni jedno slovo.
Hrvatski generalni uvoznik ne zeli sufinancirati generalnu proizvodnju s/w, a nisu u stanju za
par kuna uz Asusa "pokloniti" hrvatski DVD Recovery.
Usput za one koji nisu upoznati.
Ako kupite osnovi Asus sa 512 MB RAM-a (ili 1GB), a nakonadno podignete RAM na 2GB (ili vise), ASUS prepoznaje sam 1GB RAM-a.
Potrebano kompajliranje kernela.
.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
To je stvarno žalosno !Doki je napisao/la:Oni zaradjuju na nama, a ne zele platiti developmente.![]()
Znaju pokupiti novce, a ne da im se uložiti minimum truda i popraviti stvari.
Ne znam koliko bi im to negdje drugdje prošlo.
Meni se čini da će oni pokupiti tvoja rješenja i lagano ih upotrijebiti za neku buduću pošiljku EEE-a.
A što se tiče RAM-a, to je istina, ali zato prijeđeš na neku drugu distribuciju i imaš 2Gb.
Ako ne znaš kompilirati kernel.
Ali, mislim daje jako mali broj ljudi koji su si stavili 2Gb RAM-a.