si sigurna da je to u vezi linuxa?keyboard_kant je napisao/la: uletio mi je sa smsom ''e jel mi se isplati preć na linux, ajmo se nać ovih dana da popričamo''
Svjedočanstva
Moderator/ica: Moderatori/ce
- glaskoncILLa
Re: Svjedočanstva
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
- keyboard_kant
- Spol: Ž
- Kontakt:
sto postoglaskoncILLa je napisao/la:si sigurna da je to u vezi linuxa?keyboard_kant je napisao/la: uletio mi je sa smsom ''e jel mi se isplati preć na linux, ajmo se nać ovih dana da popričamo''
ne fakat, vidjeli smo se danas na faxu i pričali. ne igra igre lik tak da brijem da će mu biti super.
who are you to wave your finger?
- glaskoncILLa
pa nemam pojma, gledajuci to iz muske perspektive, ne bih stavio ruku u vatru za ovu tvrdnju..keyboard_kant je napisao/la:ne igra igre lik tak da brijem da će mu biti super.
...."Have you mooed today?"...
+1glaskoncILLa je napisao/la:pa nemam pojma, gledajuci to iz muske perspektive, ne bih stavio ruku u vatru za ovu tvrdnju..keyboard_kant je napisao/la:ne igra igre lik tak da brijem da će mu biti super.![]()
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
Lutherus
i još 1zole052 je napisao/la:+1glaskoncILLa je napisao/la:pa nemam pojma, gledajuci to iz muske perspektive, ne bih stavio ruku u vatru za ovu tvrdnju..keyboard_kant je napisao/la:ne igra igre lik tak da brijem da će mu biti super.![]()
Da pojednostavimo:zole052 je napisao/la:glaskoncILLa je napisao/la:pa nemam pojma, gledajuci to iz muske perspektive, ne bih stavio ruku u vatru za ovu tvrdnju..keyboard_kant je napisao/la:ne igra igre lik tak da brijem da će mu biti super.![]()
++i;
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
a eglaskoncILLa je napisao/la:pa nemam pojma, gledajuci to iz muske perspektive, ne bih stavio ruku u vatru za ovu tvrdnju..keyboard_kant je napisao/la:ne igra igre lik tak da brijem da će mu biti super.![]()
i o u [r]charuga je napisao/la:
a e
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ja sam jedan od onih s 3,5 psotova na ovom forumu i nemam baš što svjedočiti - slučajno prije 20 mjeseci završio na ubuntu-u.
Nekoliko prigovora imam:
- bug zbog kojeg nestaje okbir prozora (15 sec+google=metacity --replace i riješeno)
- OpenOffice sa nikakvim "change case" sad je to Libre rješio (jedino što LIbre ima neku čudnu osobinu da mu treba nekih 10-15 sekundi za prvu reakciju u Calcu)
Sve ostalo... Više me čak niti iz radoznalosti ne privlači isprobavanje novih vindoza...
Nekoliko prigovora imam:
- bug zbog kojeg nestaje okbir prozora (15 sec+google=metacity --replace i riješeno)
- OpenOffice sa nikakvim "change case" sad je to Libre rješio (jedino što LIbre ima neku čudnu osobinu da mu treba nekih 10-15 sekundi za prvu reakciju u Calcu)
Sve ostalo... Više me čak niti iz radoznalosti ne privlači isprobavanje novih vindoza...
MBO Biostar P43-A7, CPU Intel Core 2 Quad Q8200, RAM 2 × 2 GB, DDR 2, PC-6400, 800 MHz, KINGSTON, VGA PCI-E CLUB 3D (ATI Radeon HD4830 - za prodaju) nVidia GeForce 8800 GT, HDD 3.5", Hitachi, 500 GB, SATA-II, 7200 o/min....i dakako ubuntu 10.10 64bit
- keyboard_kant
- Spol: Ž
- Kontakt:
imam još jedno svjedočanstvo ^__^
frend na skypeu veli:
e, živciraš me sad s tim linuxom, oću ga i ja
kao mislio je pošto ima samo 80 gigi harda da neće moć instalirat OS ^^ a slatko
frend na skypeu veli:
e, živciraš me sad s tim linuxom, oću ga i ja
kao mislio je pošto ima samo 80 gigi harda da neće moć instalirat OS ^^ a slatko
who are you to wave your finger?