[ZBIRNA TEMA] Windows vs. Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Windows Vista i njezine strahote....
Windows Millenium je bio zajeb kojeg je MS priznao... užas a ne OS.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- coccolino
Ma windowsi su općenito zajeb, ali ipak je to samo moje mišljenje misli misli misliiv@n je napisao/la:Windows Millenium je bio zajeb kojeg je MS priznao... užas a ne OS.
carpe diem
Ma neeee......mi ostali obožavamo windowse i ovdje smo samo zato jer mrzimo Linuxcoccolino je napisao/la:Ma windowsi su općenito zajeb, ali ipak je to samo moje mišljenje misli misli misliiv@n je napisao/la:Windows Millenium je bio zajeb kojeg je MS priznao... užas a ne OS.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Tebi se baš sviđa taj smajli 
Očito!iv@n je napisao/la:Tebi se baš sviđa taj smajli
- coccolino
Grof je napisao/la:Ma neeee......mi ostali obožavamo windowse i ovdje smo samo zato jer mrzimo Linuxcoccolino je napisao/la:Ma windowsi su općenito zajeb, ali ipak je to samo moje mišljenje misli misli misliiv@n je napisao/la:Windows Millenium je bio zajeb kojeg je MS priznao... užas a ne OS.
DEFINITITVNO SE SLAŽEM
carpe diem
- beaver
- Kontakt:
Što Linuxaši imaju protiv Windowsa
Zbog čega slogan "zatvorite prozore"? Pa nije valjda da linuksaši imaju nekaj protiv Windowsaiv@n je napisao/la:
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Narudžbe za majice
Neka svatko tumači kako hoće. Osobno ja nemam ništa protiv Windowsa., svakodnevno ih koristim i posluže sasvim ok za ono što mi trebaju.beaver je napisao/la:Zbog čega slogan "zatvorite prozore"? Pa nije valjda da linuksaši imaju nekaj protiv Windowsa?
Bez brige, da linuxaši imaju nekaj protiv windowsa ne bi Linux pri instalaciji GRUB-a prihvatio i podesio Bootanje i Windows particija (pa bili to Xp, Vista ili neki treći), za razliku od "nekih" drugih Prozora, jel?beaver je napisao/la: Zbog čega slogan "zatvorite prozore"? Pa nije valjda da linuksaši imaju nekaj protiv Windowsa?
- beaver
- Kontakt:
Hehe, nisi shvatil postavljeno pitanje, .. nisam pital dal Linux ima nekaj protiv Windowsa nego dal vi imate nekaj protiv Windowsa - mala razlikaGrof je napisao/la:Bez brige, da linuxaši imaju nekaj protiv windowsa ne bi Linux pri instalaciji GRUB-a prihvatio i podesio Bootanje i Windows particija (pa bili to Xp, Vista ili neki treći), za razliku od "nekih" drugih Prozora, jel?beaver je napisao/la: Zbog čega slogan "zatvorite prozore"? Pa nije valjda da linuksaši imaju nekaj protiv Windowsa?