Koliko često reinstalirate Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
- glaskoncILLa
Re: Koliko često reinstalirate Linux
[quote="Suko"][/quote]
ontopic, sta se ima reinstalirati, updateas, ako se pokvari - opravis i ides dalje.
ontopic, sta se ima reinstalirati, updateas, ako se pokvari - opravis i ides dalje.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
da se smijem ili??glaskoncILLa je napisao/la:avatar.Suko je napisao/la:![]()
![]()
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
je ti comp upaljen ilinicky je napisao/la:Đizs, kubuntu nisam reinstalirala već 2 godine, još je verzija 9.04
zole052 je napisao/la
- kova-ng
- Spol: M
debian squeeze mi stoji na jednom disku već 6 mj. i radi onom brznom ko i kad sam ga bio instalirao
a na drugom disku svako malo stavljam neku drugu distru i malo experimentiram, prije squeezija sam imao ubuntu koji mi je držao do svake iduće verzije, znači svakih pol godine.
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
Kada sam prešao na LInux, dok sam izučavao i prčkao, nekog sam vraga na silu pobrisao, pa sam htio-ne htio morao napraviti reinstalaciju. Otada, prvo dobro proguglam ako nisam siguran kaj bi mogao sprtljati. Ažuriranja na dnevnoj bazi, a nadogradnju je išla 9.04->9.10->10.04->10.10. - bez reinstalacije i problema.
Sve u svemu, više od godinu i pol bez reinstalacije, i bitnije - bez ikakve potrebe za njom.
Sve u svemu, više od godinu i pol bez reinstalacije, i bitnije - bez ikakve potrebe za njom.
MBO Biostar P43-A7, CPU Intel Core 2 Quad Q8200, RAM 2 × 2 GB, DDR 2, PC-6400, 800 MHz, KINGSTON, VGA PCI-E CLUB 3D (ATI Radeon HD4830 - za prodaju) nVidia GeForce 8800 GT, HDD 3.5", Hitachi, 500 GB, SATA-II, 7200 o/min....i dakako ubuntu 10.10 64bit
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Kod mene u pravilu obitava Fedora i to godinu dana, na laptopu obično neparna verzija, na stolnom parna... (ah što da radim - dosadan sam)
(imao sam nedavno na par mjeseci Arch ali sam odustao...
)
(imao sam nedavno na par mjeseci Arch ali sam odustao...
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
- Davor
- Kontakt:
Kako izlazi Ubuntu odnosno Mint.Znači cvaj puta na godinu 
-
csx
tako je i kod mene bilo dok nisam instalirao archDavor je napisao/la:Kako izlazi Ubuntu odnosno Mint.
2 4ndY - zbog čega si odustao ak se smije znati? ^^
Ovo je datum instalacije i mog prelaska na Debian
Kad sam počeo sa linux-om bilo ih je jaaaakooo puno što iz navike što radi ne znanja. A sad stvarno ne znam šta bi se to trebalo dogoditi, u biti imao sam ideju nedavno sve iz početka da mogu staviti sve na LVM i Luks za to nema drugog načina osim reinstall-a.
Ali sam pre lijen za to.
Mrzim re-boot a kamoli re-install zato koristim Debian.
Kod: Označi sve
Jun 10 19:19:43 clock-setup: Thu Jun 10 19:19:43 UTC 2010Ali sam pre lijen za to.
Mrzim re-boot a kamoli re-install zato koristim Debian.