Problem sa spajanjem na internet u domu

Diskusije usko vezane uz SUSE i openSUSE distribucije.

Moderator/ica: Moderatori/ce

4ndY
Moderator
Spol: M
Kontakt:

Re: Problem sa spajanjem na internet u domu

Post Postao/la 4ndY »

ante003 je napisao/la:
csx je napisao/la:inace.. imas i jednostavniji nacin da se spojis na net.. prek guia :mrgreen:
U domu ne. Moram svaki put pokretat onu skriptu da se logiram na mrezu. A ko da je ovo problem :P

Sad jos moram rijesit terminal da ne pozivam svaki put naredbe iz foldera di se nalaze.
Ja već 2 godine kositim GUI:
http://wiki.open.hr/wiki/Domski_internet
;)
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Da, i meni je to uspijevalo sa Network Managerom na Mintu...ali više je kul iz terminala 8-) :bleh
csx

Post Postao/la csx »

4ndY je napisao/la:
ante003 je napisao/la:
csx je napisao/la:inace.. imas i jednostavniji nacin da se spojis na net.. prek guia :mrgreen:
U domu ne. Moram svaki put pokretat onu skriptu da se logiram na mrezu. A ko da je ovo problem :P

Sad jos moram rijesit terminal da ne pozivam svaki put naredbe iz foldera di se nalaze.
Ja već 2 godine kositim GUI:
http://wiki.open.hr/wiki/Domski_internet
;)
+1
ante003

Post Postao/la ante003 »

Abzeenth je napisao/la:Da, i meni je to uspijevalo sa Network Managerom na Mintu...ali više je kul iz terminala 8-) :bleh
+1
zole052

Post Postao/la zole052 »

ante003 je napisao/la:
Abzeenth je napisao/la:Da, i meni je to uspijevalo sa Network Managerom na Mintu...ali više je kul iz terminala 8-) :bleh
+1
Pa recimo da je vise cool iz terminala ako znas napamet sta treba napraviti, ako ides copy/paste iz wikija, citati okolo ili samo pokreces skripte koju si kopiro od negdje onda je vise cool preko gui-a.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ante003

Post Postao/la ante003 »

pa znao sam pokrenut onu skriptu. ali me onaj prvi dio zafrkavao. kad mi je Abzeenth skopirala to mi je proradilo.
Abzeenth
Site Admin

Tako sam i ja shvatila, da je problem bio u supplicant confu, a ne u tvom nerazumijevanju :D
zole052

Post Postao/la zole052 »

Zar je ispalo da govorim da ante003 nezna... to je bilo opcenito da je cool ako znas a ako neznas da je cool preko guia :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Abzeenth
Site Admin

Pa dobro, priznajem, uvijek kad idem nešto instalirati prvo provjerim ima li GUI da se ne moram mučiti :D
Odgovori