[HOT!] LZS majice
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Abzeenth
- Site Admin
Re: [HOT!] LZS majice
Ovo srednje je dobro, ali logo treba biti manji, i onda prvi red teksta iznad njega, pa logo u sredini, i onda ovo "Linux by choice" ispod. I sav tekst velikim slovima, da bude uočljivije. Takvo nešto možda čak i kupim
kava
- kvaju
- Spol: M
"I would love to change the world, but they won't give me the source code." via netko na twitteru fina rečenica 
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
- Suko
- Site Admin
Morate koristiti samo dvije boje.
I bez gradijenta. Samo ciste boje.
Takvi su uvjeti tiskare.
Hugo, imas link za dvobojni logo na temi za dizajn majica.
I bez gradijenta. Samo ciste boje.
Takvi su uvjeti tiskare.
Hugo, imas link za dvobojni logo na temi za dizajn majica.
stvar je u tome, da na majici trebaju biti i link na forum, logo HOW-a kao i link na isti, tako da mislim da natpis mora biti malen, ali moćan 
zasad mi je "May the..." na 1. mjestu
zasad mi je "May the..." na 1. mjestu
May the source be with you
Jedino bi i natpis i logo malo smanjio da bas ne dodje sve skupa pod vrat nego da bude vise ugodno oku a ne ovako ko da smo hodajuce reklame ali super je, bravo suko...
Bar kod je bezveze, gubi se smisao majce da drugi vide sta nosimo.
Jedino bi i natpis i logo malo smanjio da bas ne dodje sve skupa pod vrat nego da bude vise ugodno oku a ne ovako ko da smo hodajuce reklame ali super je, bravo suko...
Bar kod je bezveze, gubi se smisao majce da drugi vide sta nosimo.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
U kombinaciji s tekstom ili bez bilo bi zgodno da se na leđa majice posti kakav QR-kod sa linkom na LZS i HOW
, pa nek vam klikću sa smartfonovima u leđa 
- Markec
To sam i ja kazemGrof je napisao/la:U kombinaciji s tekstom ili bez bilo bi zgodno da se na leđa majice posti kakav QR-kod sa linkom na LZS i HOW, pa nek vam klikću sa smartfonovima u leđa
Evo moja amaterska skica

Uploaded with ImageShack.us zamolio sam "osobu koja nezeli otkriti identitet" jer on ima iskustvo sa crtanjem da nam nacrta nesto profesionalnije. Na slici je Hugijev rad ali dorađeniji, samo kao primjer kako sam zamislio.
Zadnja izmjena: Markec, dana/u 03 lip 2011, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
tako ok ali recimo onako na doljnj rub sa strane majce odozada jedan manji QR a ne da on bude motiv majceGrof je napisao/la:U kombinaciji s tekstom ili bez bilo bi zgodno da se na leđa majice posti kakav QR-kod sa linkom na LZS i HOW, pa nek vam klikću sa smartfonovima u leđa
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.