Linux volim zato što...

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Soul_Sample
Spol: M

Re: Linux volim zato što...

Post Postao/la Soul_Sample »

tuxi je napisao/la:Pa sigurno ti je i jednostavniji. Meni je to takav adrenalin. Desilo se već da nešto nije tak išlo kak je trebao, pa sam cijeli noć bio budan i kakve sam sreće, nisam uspio :(... al zato nisam odustao, pa sam neki dan opet i onda sam uspio :geek: Pa sam skoknuo po piva :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
ma nema boljeg nego prosjedit noć i ujutro oko 6 otić spavat znajući da si sam nešto napravio i da ćeš idući put za to potrošit 15 sec jer ti je proces urezan u glavu :D
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
speedy
Moderator

Post Postao/la speedy »

.... zato sto je besplatan, stabilniji, sigurniji, pametniji, totalno je "modularan" fino si ga mogu posloziti kako mi odgovara i prezestoka je opcija za pravljenje svoje vlastite verzije live CDa ili instalacije na Flash tako da SVOJ OS mogu imati bilo gdje

i s obzirom da se bavim dizajnom pa volim eye candy stuff nemogu se odljepiti od compiza :D

i da fora je sto se linux i igre zasada i nebole bas previse tako da sam cisto fokusiran na posao kad sam u linuxu,,,,, hell ni najveca zelja za igranjem me vise nemoze natjerat da restartam komp i idem u windowse odigrat nesto jer mi se gadi i sama pomisao na "ukoceni windows" :D
zlatkoA

Post Postao/la zlatkoA »

Ma daj ne preteruj blabla blabla blabla
I am the one and only....
tuxi

Post Postao/la tuxi »

zlatkoA je napisao/la:Ma daj ne preteruj blabla blabla blabla
Malo se može ;)
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
Sokac
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Sokac »

Meni ne pada na pamet da stavljam na svoj komp windows zbog neke igre. Ono, nema šanse. Prije ću ići kod susjeda igrati nego da imam instalirano. Na laptopu sam prije možda mj dana digao XP (imam original :)) kako bih mogao imati TV-out, al izdržao je 3 dana. Instalirao sam intrepid i uredno radi tv-out i nema mi potrebe za XP. Đabe platio licencu :udri
csx

Post Postao/la csx »

ne razumijem zašto toliko mrzite windowse... ako već pokušavate stvarati neku pozitivnu sliku o linuxu onda krenite od tog vašeg stava prema MSu... takav stav ne bi trebao imati ni jedan čovjek prema nikome i ničemu... mrziti nešta... ccc
tuxi

Post Postao/la tuxi »

csx je napisao/la:ne razumijem zašto toliko mrzite windowse... ako već pokušavate stvarati neku pozitivnu sliku o linuxu onda krenite od tog vašeg stava prema MSu... takav stav ne bi trebao imati ni jedan čovjek prema nikome i ničemu... mrziti nešta... ccc
Ne u potpunosti, ali se slažem. Glupo je mrzet windowse. Ima više sustava, svaki ima svoj način rada i svoju filozofiju. Iza neke su kompanije kome je bitan novac, drugima nije. Može se reći da nije savršen, da nama ne rade neke stvari koje su nam bitna, ali zato ne treba mrzet to.
Bilo je rijeć o tome, nije ni linux savršen, nešto božlji čudo ili već što. Zato nek da svi koriste šta god hoće (bez obzira da dali je besplatan ili nije) zavisno od toga da koji mu odgovara.
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
speedy
Moderator

Post Postao/la speedy »

ja nemrzim windowse samo nevolim raditi u njima jer sam se nakon par mjeseci na linuxu navukao na neke stvari koje u win nefunkcioniraju kao u linuxu tako da kad pokusam nesto pametnog u win napraviti pocmem udarat po tipkovnici shortcute koji rade u linuxu ali ne i u win :D

enivej sto se igara tice windows all the way :D

i sto se samog winsa tice Server 2008 je odlican OS za razliku od XPa i Viste :D (a cujem da su ga radili kroz OpenSuse :D je ima sa istine u tome??)
centar137

Post Postao/la centar137 »

Ja sam cuo pozitivne stvari za PowerShell ili kako se vec zove. Ima pajp i grep :mrgreen:
Ovih dana ja sam bolestan od ljudi
Nemoj me dirat, sutra me probudi
Peticija za flash za FreeBSD
devil

Post Postao/la devil »

jer mi svakoga dana doda +2 na gik skilove, jer imam potpunu kontorlu and racunalom, jer me moze pratiti:) jer radi sve kaj ja hocu i vise od toga, jer mi omogucava da ne diram misa po par dana bez obzira kaj radil na kompu, jer sam zaljubljen u terminal. jer je fluxbox najljepsa stvar na planeti. jer.. enznam, volim ga. ovo kja svi navode da je besplatan mi en igra nikakvu ulogu. volim kucati po conf fajlovima, volim personalizirati sve moguce. ljubav je to.
Odgovori