Narudžbe majica
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Narudžbe majica
supeeeeeer 

- Sokac
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
poslano u 19h u pošti; cijene poštarine su nešto niže tako da mi je ostalo nešto manje od 100 kn. Ako odbijemo koverte, "zaradio" sam na poštarini ~50 kn. Mislim da je u redu da si kupim čokoladu od tih novaca (malo veću) ^^
Također, imamo još dosta majica pa očekujte neke nagradne igre. Također, ako znate neke promocije gdje bi se mogle dijeliti majice (tipa Linux prezentacije), javite se. Isto tako, netko je spomenio oko HULK-a; tu bismo isto mogli dati, ali ako znamo gdje i kako bi se djelile.
Inače, imate li vi kakve prijedloge oko toga?
Također, imamo još dosta majica pa očekujte neke nagradne igre. Također, ako znate neke promocije gdje bi se mogle dijeliti majice (tipa Linux prezentacije), javite se. Isto tako, netko je spomenio oko HULK-a; tu bismo isto mogli dati, ali ako znamo gdje i kako bi se djelile.
-
Lutherus
razmjena vještina i hacklab?Sokac je napisao/la:Također, ako znate neke promocije gdje bi se mogle dijeliti majice (tipa Linux prezentacije)
možda koju majcu pokloniti nekome od zaslužnih za promociju Linuxa u Hrvatskoj?
- Sokac
- Site Admin
- Kontakt:
ja sam definitivno za! Možda i Zimmeru jer koliko sam upoznat dosta se zalagao za wiki i za lzs. Već sam Iv@nu obećao jednu jer je zaboravio naručit kad je bilo (mislim da je to ok)
-
Lutherus
I više je nego ok.Zimmer definitivno.Možda D. Pavlinušić i T. Kišasondi?
eh ako priracunas kasnjenje onda moze samo obicna mlijecna cokoladaSokac je napisao/la:poslano u 19h u pošti; cijene poštarine su nešto niže tako da mi je ostalo nešto manje od 100 kn. Ako odbijemo koverte, "zaradio" sam na poštarini ~50 kn. Mislim da je u redu da si kupim čokoladu od tih novaca (malo veću) ^^
http://www.linuxzasve.com/novost/razmje ... aranc/1048Sokac je napisao/la: Također, imamo još dosta majica pa očekujte neke nagradne igre. Također, ako znate neke promocije gdje bi se mogle dijeliti majice (tipa Linux prezentacije), javite se. Isto tako, netko je spomenio oko HULK-a; tu bismo isto mogli dati, ali ako znamo gdje i kako bi se djelile.
- Sokac
- Site Admin
- Kontakt:
jel netko dobio majicu? baš me zanimaju komentari 
- Suko
- Site Admin
Moraju se poštari najprije izguštati s majicama.
Onda ćemo mi dobiti.
Onda ćemo mi dobiti.
Danas sam nešt obavljao na pošti, reko ajd idem provjeriti da nijemajica stigla. Pitao sam jel možda zaprimljena kakva pošiljka za mene, a teta na šalteru mi rekla da oni ne mogu vidjeti pakete koji nisu preporučeni, tak da se moram strpiti da mi poštar u ponedjeljak dofura...Suko je napisao/la:Moraju se poštari najprije izguštati s majicama.
Onda ćemo mi dobiti.
per aspera ad astra iliti kroz gužvu do šanka...
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?