kasa za ugostiteljstvo...?

Rasprave u vezi Linux aplikacija.

Moderator/ica: Moderatori/ce

drone
Moderator

Re: kasa za ugostiteljstvo...?

Post Postao/la drone »

I,Geek je napisao/la:
Lutherus je napisao/la:Evo nekaj http://www.napp.hr/ navodno
Izgleda cool :thumbs Doduše nije baš za Linux, ali je open source....
.net i SQL server 2008 :facepalm
Zašto pobogu...?
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Medojedni jazavac
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la Medojedni jazavac »

barem je open source sam projekt, iako alati nisu. pokazal sam to staroj danas nakon kaj je platila frajeru 800 kuna za nadogradnju softwarea i sokirala se da bi neko mogel ovakve stvari radi besplatno. Onda sam joj malo objasnil filozofiju open sourcea, pokazal postove od Vlade i ostala je u dobrom soku te intrigirana da sazna vise.

Plus kaj sam saznal da je stara zavrsila poslovnu informatiku, ali nikad nije dobila sansu raditi u struci nego ko cisti ekonomist/knjigovođa pa joj je to oslo u zaborav, ali je to dosta objasnilo zakaj sam od malena imal racunalo doma.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

Medojedni jazavac je napisao/la:barem je open source sam projekt, iako alati nisu. pokazal sam to staroj danas nakon kaj je platila frajeru 800 kuna za nadogradnju softwarea i sokirala se da bi neko mogel ovakve stvari radi besplatno. Onda sam joj malo objasnil filozofiju open sourcea, pokazal postove od Vlade i ostala je u dobrom soku te intrigirana da sazna vise.

Plus kaj sam saznal da je stara zavrsila poslovnu informatiku, ali nikad nije dobila sansu raditi u struci nego ko cisti ekonomist/knjigovođa pa joj je to oslo u zaborav, ali je to dosta objasnilo zakaj sam od malena imal racunalo doma.
Vlado :thumbs :thumbs
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Odgovori