Nordijski bog Linuxa? Tuxor???
Vjerojatno je udarao svojim moćnim Terminalom....
http://www.google.hr/imgres?num=10&hl=h ... 2,s:0,i:74
Moderator/ica: Moderatori/ce
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
retsam je napisao/la:OpenMuSeYorkin je napisao/la: Kak se ono zvala muza za operacijske sustave u staroj Grčkoj???
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Pa... to bi objasnilo otkud toliko distribucijamax360se je napisao/la:retsam je napisao/la:OpenMuSeYorkin je napisao/la: Kak se ono zvala muza za operacijske sustave u staroj Grčkoj???![]()
Davala je svakom
Nikad! Ne vjeruj Crvankapici kad nosi košaru sa kolačima.Slamd64 je napisao/la:a Fedora
Prije bih rekao da je to vuk presvučen u CrvenkapicuLutherus je napisao/la:Nikad! Ne vjeruj Crvankapici kad nosi košaru sa kolačima.Slamd64 je napisao/la:a Fedora
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
To mi je jasno.Lutherus je napisao/la:RedHat, CrveniŠešir. Zato Crvenkapica.