Slamd64 je napisao/la:Nije problem ni mali prostor koliko cinjenica da ce stari morati preuzeti brigu o zivotinji kad ukucanima prestane biti zanimljiva. Konkretan slucaj je jedan komsija koji sad voda psa kojeg su prije djeca vodila u setnju. Sad je zivotinja stara vec i vjerujem da im vise nije zanimljiva. Ne znam, ali zivotinja u stanju je mucenje i to je razlog sto ta ideja nikad nije zazivila u mom slucaju. A ni nesto kompaktnije ne dolazi u obzir.
Moji imaju kuću i ogromno dvorište, tako da prostor nikad nije bio problem. Problem je u ljudima - oni su naprosto takvi da ne vole životinje, ili ih smatraju objektima za iživljavanje. Moja stara je opsjednuta čišćenjem, pa se njoj životinje "gade", kad vidi mačke onda se odmiče od njih a kad joj se neka približi onda vrišti. Poremećeni su, što drugo reći.
mist je napisao/la:Ali dvije činjenice kojima se vodim:
1. Ne vjeruj čovjeku koji ne voli životinje.
2. For every puppy you buy, an abandoned one dies.
Da, ovo definitivno. Onaj prvi dio citata je suvišan, jer si ovim drugim već sudila
Dečko i ja planiramo udomiti neku macu ili psa čim se preselimo u stan u kojem će to biti dozvoljeno. Ja sam namjeravala volontirati u nekom azilu, ali ne mogu ni pogledati te životinje bez da se rasplačem, a sumnjam da bih bila od ikakve pomoći ako bih po cijele dane samo cmizdrila i grlila te životinje