Jedino gdje se uspijem uvesti u raspravu je kad mi netko tvrdi da su win jednostavniji za prosjecan uredsku rad, instalaciju itd... ili kad uleti argument da nema virusa jer lin nije popularan... ili pak "sve je to zgodno, ali windowsi su ipak jedan profesionalni operativni sustav"
heeelp!!
Moderator/ica: Moderatori/ce
- NiksaVel
- Kontakt:
Re: heeelp!!
ma sve je to ok i stoji... ali mislim da nema previse poante preaching linuxa... zna iz osobnog iskustva... mislim da je neusporedivo kvalitetniji, brzi i stabilnijii os od windowsa.... cijena je samo jos jedna komponena u cijeloj toj prici. Ali na kraju krajeva nema smisla nekog moliti da ga koristi... nije ni ferrari dobra stvar u rukama prosjecnog nabrijanog nestrpljivog lika...
Jedino gdje se uspijem uvesti u raspravu je kad mi netko tvrdi da su win jednostavniji za prosjecan uredsku rad, instalaciju itd... ili kad uleti argument da nema virusa jer lin nije popularan... ili pak "sve je to zgodno, ali windowsi su ipak jedan profesionalni operativni sustav"

-
The Acacia Strain
- Spol: M
Glupo je takve rasprave uopće voditi. Ja sam tek na faksu bio došao prvi put u kontakt s linuxom i odma sam se počeo zanimat za to. Naravno, na faksu ništa ni ne naučiš, pa treba doma sjediti i raditi po cijele noći. Ako netko želi naučiti takve stvari, on mora neko vrijeme provest pred kompom uz puno čokolade za živce, kave/čaja i dobrih živaca. Kasnije će sam sebi zahvaljivat na uspjehu.
Sorry na offtopicu, al nisam se mogao suzdržat
Sorry na offtopicu, al nisam se mogao suzdržat
-
..::Tea::..
vidim da sam vam nedostajala..e ljudi..pisem s laptopa..a na njemu nije windows..ne odustajem ja tako lako..dogovorili su mi u sluzbi za koisnike termin..ja donijela lap.ostao je tamo preko noci..i uspijeli su nesto napravit.ikona nije vrscena (izgleda da je to bilo nemoguce bwahahaha) ali su napravili nesto novo..rucnim putem..i sad ja opet mogu na net..a linux je i dalje tu.
- Suko
- Site Admin
JEEEEEEE !!!!!!
A već smo te oplakali...
welcome back
A već smo te oplakali...
welcome back
-
xd,,ma dok ja koristim linux,tu sam..sad malo cackam gledam..instalirala sam aMSN..sad bi trebala postaviti ikonu na desktop da bi mogla pokrenuti program,jel?
- NiksaVel
- Kontakt:
ako si u advanced desktupu kreirat ce ti u glavnom izborniku automatski pod launch/applications/internet
-
imam ja i advanced desktop ali vise kosristm easy mode..i zato bi htjela da imam i na njemu ikonu..
-
nisam ja ni otisla.xd..a sa bi ja bez zvas.ne al majkemi..da nije bilo ovog foruma ja bi zasvikala ovaj laptop tamo di ga ni dragi og ne bi uspio naci..ili bi ga slupala cekicem..agresivno dijete.xdSuko je napisao/la: welcome back
-
ako ne znate odg recite mi samo...da bi otvorila amsn trebam ga otvarat preko terminala? kako glasi naredba?
- Sokac
- Site Admin
- Kontakt:
jednostavno:
Kod: Označi sve
amsn