Vidiš, meni to izgleda jako neprofesionalno od njih, tko god bili ti ljudi koji tako inzistiraju na samo jednom određenom formatu. Biti tako ograničen samo na jedan jedini format i ne prihvaćati ostale...ukazuje mi to na neku...možda ne baš neinformiranost, ali neki nedostatak definitivno jest. Lijenost? Nekooperativnost?
Zatvorenost?
Ne znam, ne bi mi bilo baš drago ni ugodno surađivati s nekim tko zahtijeva da sve i uvijek bude u tom nekom formatu. Kao da im je teško instalirati viewer za ostale formate? Nikad mi se ništa slično nije dogodilo sa stranim klijentima; nitko nije tražio samo .doc ili isključivo .pdf, uvijek prihvaćaju više formata. Dobro, to su ovi "općeniti" tekstualni dokumenti, možda bi za neke specifične stvari tipa dizajn ipak trebao određeni format. Ali i tu ima primjera kad prolazi više, recimo kad sam pripremala neke materijale za ispis na majice i slično...naveli su više formata i mogla sam birati u kojem želim poslati svoje radove.
Ne možeš samo tako promijeniti svijet oko sebe a sam se ne htjet mijenjat
Ovo isto vrijedi i u njihovom smjeru - ne mogu samo tako sjediti i gledati kako se svijet mijenja, a sami se ne htjeti mijenjati, već očekivati da se svi ostali podrede njihovim (zaostalim) prohtjevima.