flash plugin problem
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
PRAVILA ZA NOVE KORISNIKE LINUXA!
Prije otvaranja bilo kakve diskusije svaki novi korisnik u svijetu Linuxa obavezan je učiniti sljedeće korake:
Pročitati ove tekstove iz naše Wikipedije:
- Sve uvodne tekstove Linuxa za početnike (njih 5)
- Sve što trebate znati o radu s diskovima
- Pročitati ovu temu za početnike
- Pokušati pronaći riješenje problema u Enciklopediji znanja
Nakon toga korisnik smije otvoriti temu s naslovom svog problema uz obaveznu naznaku Linux distribucije koju koristi u formi:
[Linux distribucija, broj verzije, grafičko okruženje]: Naslov problema
U prvom postu korisnik obavezno mora odgovoriti na ova pitanja:
- Da li ima instalirane Windowse?
- Što ga je motiviralo na instaliranje i korištenje Linux distribucije?
- Obavezno je potrebno navesti specifikacije hardvera (Ime Laptopa, tip procesora, grafičke i mrežne kartice, količina RAM-a i diska)
Bez učinjenih ovih prvih koraka, na teme se neće odgovarati i one će biti izbrisane s foruma!
PRAVILA ZA NOVE KORISNIKE LINUXA!
Prije otvaranja bilo kakve diskusije svaki novi korisnik u svijetu Linuxa obavezan je učiniti sljedeće korake:
Pročitati ove tekstove iz naše Wikipedije:
- Sve uvodne tekstove Linuxa za početnike (njih 5)
- Sve što trebate znati o radu s diskovima
- Pročitati ovu temu za početnike
- Pokušati pronaći riješenje problema u Enciklopediji znanja
Nakon toga korisnik smije otvoriti temu s naslovom svog problema uz obaveznu naznaku Linux distribucije koju koristi u formi:
[Linux distribucija, broj verzije, grafičko okruženje]: Naslov problema
U prvom postu korisnik obavezno mora odgovoriti na ova pitanja:
- Da li ima instalirane Windowse?
- Što ga je motiviralo na instaliranje i korištenje Linux distribucije?
- Obavezno je potrebno navesti specifikacije hardvera (Ime Laptopa, tip procesora, grafičke i mrežne kartice, količina RAM-a i diska)
Bez učinjenih ovih prvih koraka, na teme se neće odgovarati i one će biti izbrisane s foruma!
Re: flash plugin problem
stavio sam mint 9 i čini se malo bolja u vezi tih plugina ali opet se tu i tamo pokaže da je skreširan
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Mint je velikim dijelom baziran na Ubuntuu pa ti je možda i zbog toga.
Probaj i druge distre. Open Suse, Pc Linix OS, Fedoru npr.
Probaj i druge distre. Open Suse, Pc Linix OS, Fedoru npr.
trenutno sam na kubuntu-u, tj. koristim gnome i kde sučelja s tim da mi se gnome čini nekako stabilniji a kde je za oko atraktivniji ali ima i neke svoje mušice.
recimo, jedna mi stvar s kde nije jasna. naime nemam opciju gašenja računala (ona krucijalna) sve ostale su tu. u čemu je kvaka? negdje sam već nešt pročitao o istom problemu al ne mogu nikak naći..
recimo, jedna mi stvar s kde nije jasna. naime nemam opciju gašenja računala (ona krucijalna) sve ostale su tu. u čemu je kvaka? negdje sam već nešt pročitao o istom problemu al ne mogu nikak naći..
probaj KDE na openSUSE-umarlon je napisao/la:trenutno sam na kubuntu-u, tj. koristim gnome i kde sučelja s tim da mi se gnome čini nekako stabilniji a kde je za oko atraktivniji ali ima i neke svoje mušice.
Kubuntu se ne isplati ni isprobavati
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
vratio sam se na ubuntu nekako mi više leži i kada sam krenuo instalirati nove programe preko ubuntu software centra javlja mi ovo
"The action would require the installation of packages from not authenticated sources"
prije mi je sve štimalo i bez problema sam skidao programe a sade neće nego sam skinuo ubuntu tweak i preko njega.
što sa ovim linuxom uvijek bude problema ili on zna raditi i koji dan dva?
"The action would require the installation of packages from not authenticated sources"
prije mi je sve štimalo i bez problema sam skidao programe a sade neće nego sam skinuo ubuntu tweak i preko njega.
što sa ovim linuxom uvijek bude problema ili on zna raditi i koji dan dva?
Koliko sa skuzio problem sa serverom sa kojeg skida. Odi u System > Administration > Software sources i promjeni onaj 'Download from' na main ili nesto drugo...tomaca je napisao/la: što sa ovim linuxom uvijek bude problema ili on zna raditi i koji dan dva?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
to je to sada radi , jbg kao što znaš ja sam 
A znam ali samo upises u google gresku koju ti izbaci + rijec 'ubuntu' odmah ti u prvom linku bilo rjesenje... to sam i ja napraviotomaca je napisao/la:to je to sada radi , jbg kao što znaš ja sam
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Google je naš najbolji prijatelj..zole052 je napisao/la:A znam ali samo upises u google gresku koju ti izbaci + rijec 'ubuntu' odmah ti u prvom linku bilo rjesenje... to sam i ja napraviotomaca je napisao/la:to je to sada radi , jbg kao što znaš ja sam
Ali zbilja, koliko ljudi nezna googlati. Najlakše im je otvoriti temu na forumu, a da google nisu uopće pogledali. A google može riješiti skoro sve probleme, samo treba znati što upisati.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.