Što bi bilo da bi bilo...
Moderator/ica: Moderatori/ce
- plavi zmaj77
- Spol: M
Što bi bilo da bi bilo...
Znači čisto hipotetska tema,kako vi mislite da bi windowsi izgledali da ih MS odluči opensourceati pod npr. gnu gpl v2?
>get pc with linux preinstalled
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
- Cooleech
- Moderator
Re: Što bi bilo kad bi bilo...

I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Re: Što bi bilo da bi bilo...
Nista imali bi hrpu neefikasnog i lose napisanog koda i smijali bi se po celi dan 
Broj virusa, trojana i ostalog smeća bi se preko noći "puta nešto" po vlastitom izboru.. sa druge strane bi tvrtke koje prave antivirusne programe propale jer bi ljudi napokon shvatili (ili ne bi) da su najveći virusi zapravo antivirusni programi..
.. a onda bi se Pale probudio i napokon shvatio da nije sam na svijetu.
.. a onda bi se Pale probudio i napokon shvatio da nije sam na svijetu.
- holden
Re: Što bi bilo kad bi bilo...
Cooleech je napisao/la:
Koji si ti ludak majko mila
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
pa to cooleechevo je jedini normalan komentar na ovu temu

Neće ti se to dogodit
Ali... kad bi se dogodilo, mislim da je tu apokalipsa jedini odgovor zbog hrpe novih exploitova koji bi nastali i ljudi koji ne bi updateali Windows.
Pa to je odavno poznato "Windows" šalje viruse i još to debelo naplaćuje.Bertone je napisao/la:Broj virusa, trojana i ostalog smeća bi se preko noći "puta nešto" po vlastitom izboru.. s druge strane bi tvrtke koje prave antivirusne programe bi propale jer bi ljudi napokon shvatili (ili ne bi) da su najveći virusi zapravo antivirusni programi..
.. a onda bi se Pale probudio i napokon shvati da nije sam na svijetu.
- PunkBastard
Yep, windows useri nisu naviknuti na održavanje svoga OS-a pa to stoji godinama zapušteno dok se ne uspori do neke granice pa onda zovu susjedovog sina da reinstalira windowe i onda ispočetka.iweb je napisao/la:
Neće ti se to dogodit
Ali... kad bi se dogodilo, mislim da je tu apokalipsa jedini odgovor zbog hrpe novih exploitova koji bi nastali i ljudi koji ne bi updateali Windows.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.