Transmission dobiva nove mogućnosti

Novosti iz Linux svijeta. Komentiranje vijesti s portala.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Transmission dobiva nove mogućnosti

Post Postao/la iv@n »

To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
zole052

Re: Transmission dobiva nove mogućnosti

Post Postao/la zole052 »

Zadnja verzija 1.51 je bila odlicna ali ima po meni jednu veliku manu... ja ugasim komp ili namjestim da mi se sam ugasi i pri ponovnom paljenju on mora prvo pregledati onaj dio torrenta koji je skinuo pa tek onda nastavi sa skidanjem... to realno nije neki bed ali sta ako torrent ima 20-30 Gb ili ne do bog vise... ne zelim se prisjecati...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
devil

Post Postao/la devil »

transmission je je program ciji sajt jako cesto posjecujem. i jedan od rijetkih koje kompajliram kad god nova verzija izade. cesto imam i bete i stv arno super radi. bez ikakve zamjerke. jos smao da moj ruter ima QoS da mogu sloziti da torrenti dobro rade i enma meni vece srece
Mravac

Post Postao/la Mravac »

zzankola je napisao/la:Zadnja verzija 1.51 je bila odlicna ali ima po meni jednu veliku manu... ja ugasim komp ili namjestim da mi se sam ugasi i pri ponovnom paljenju on mora prvo pregledati onaj dio torrenta koji je skinuo pa tek onda nastavi sa skidanjem... to realno nije neki bed ali sta ako torrent ima 20-30 Gb ili ne do bog vise... ne zelim se prisjecati...
TO nije bug to je feature....Ugasi prvo pravilno transmission, pa onda komp i nece biti checka, ovako on nezna je li nesto krivo zapisano na disk pa mora sve ponovno provjerit
zole052

Post Postao/la zole052 »

Mravac je napisao/la: TO nije bug to je feature....
rofl isto ko crtl+alt+backspace sto ne radi u ubuntuu to je feature rofl
Mravac je napisao/la: Ugasi prvo pravilno transmission, pa onda komp i nece biti checka, ovako on nezna je li nesto krivo zapisano na disk pa mora sve ponovno provjerit
Lako bi ja njega izgasio propisno ali kako to objasniti kompu kada mu dam 'shutdown' sada ili u dvi ure po noci???
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Odgovori