komentari
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Markec
- Spol: M
komentari
Admine, recimo kada ti napises neku vijest, recenziju na pocetnoj stranici http://www.linuxzasve.com/
dali bi mogao napraviti da se ispod tih vijesti ili recenzije mogu pisati komentari kao na t-portalu, samo stavi login na pocetnoj
tako da komentirati mogu samo registrirani korisnici.
Sad izgleda glupo ako imamo forum i ove komentare (niko nece htjeti ici amo i tamo)
pa mislim da bi da bi ovo trebalo olaksati,
Na forumu kreiraj kategoriju (teme nitko neće moci kreirati) teme ce uvjek automtski biti kreirane po nazivu Recenzije, vijesti i slicno. a ispod ce korisnici foruma moci stavljati komentare koji će istodobno biti i vidlivi i na pocetnoj uz recenziju i na forumu u toj kategoriji.
Sto mislis, neznam dali si me razumio.
dali bi mogao napraviti da se ispod tih vijesti ili recenzije mogu pisati komentari kao na t-portalu, samo stavi login na pocetnoj
tako da komentirati mogu samo registrirani korisnici.
Sad izgleda glupo ako imamo forum i ove komentare (niko nece htjeti ici amo i tamo)
pa mislim da bi da bi ovo trebalo olaksati,
Na forumu kreiraj kategoriju (teme nitko neće moci kreirati) teme ce uvjek automtski biti kreirane po nazivu Recenzije, vijesti i slicno. a ispod ce korisnici foruma moci stavljati komentare koji će istodobno biti i vidlivi i na pocetnoj uz recenziju i na forumu u toj kategoriji.
Sto mislis, neznam dali si me razumio.
- Tux Slave
- Kontakt:
Re: komentari
Zanimljiva ideja. Volio bih takvo sto vidjeti implementirano. Spasilo bih nas od muka "amo tamo" kao sto je vec receno.
-
PhantomLORD
Potpisujem, također sam htio predložiti.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Dečki ovakve i slične ideje slobodno postajte, šta god smatrate da bi bilo oke. Sve se čita, a s vremenom će se nešto od toga i implementirati, ovisno o dogovoru/vremenu/mogućnostima. Mladi smo, nije nam još ni godinu dana
Nije ni pola zapravo 
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
ma čuj to ti je sve klasični cms krš.... ti komentari, kalendarčići i slično.
tako cms-ani webovi izgledaju slično ko jaje jajetu.. baš zbog tih neinventivnih dodataka.
ti komentari se slabo popunjavaju pa na kraju imaš hrpu temi s 0 komentara što ostavlja dojam da ti nitko ni ne dolazi na web.
treba izbjegavati veliku sličnost s drugima... za sada vam dobro ide.. mislim da je ta fora već toliko puta viđena da je bezveze....
a u ostalom... ako hoćeš da se nešto komentira ubaci link na forum tj. određenu temu koja obrađuje članak...
forumi su ipak reprezentativniji prikaz korisnika nego komentarčići.
usput.... dobro obratite pažnju... primjetio sam danas u nekoliko tekstova klasične ne tipfelere već ne dobro obrađene informacije. recimo za red hat... kaže da su napravili obračun za fiskalnu 2008. godinu... to je tehnički nemoguće... jedino može biti fiskalna 2007... onda malo stil jezika treba popraviti da ne zvuči kao da čitam neki srpski portal....
sve ostalo je ok,,, corect.
tako cms-ani webovi izgledaju slično ko jaje jajetu.. baš zbog tih neinventivnih dodataka.
ti komentari se slabo popunjavaju pa na kraju imaš hrpu temi s 0 komentara što ostavlja dojam da ti nitko ni ne dolazi na web.
treba izbjegavati veliku sličnost s drugima... za sada vam dobro ide.. mislim da je ta fora već toliko puta viđena da je bezveze....
a u ostalom... ako hoćeš da se nešto komentira ubaci link na forum tj. određenu temu koja obrađuje članak...
forumi su ipak reprezentativniji prikaz korisnika nego komentarčići.
usput.... dobro obratite pažnju... primjetio sam danas u nekoliko tekstova klasične ne tipfelere već ne dobro obrađene informacije. recimo za red hat... kaže da su napravili obračun za fiskalnu 2008. godinu... to je tehnički nemoguće... jedino može biti fiskalna 2007... onda malo stil jezika treba popraviti da ne zvuči kao da čitam neki srpski portal....
sve ostalo je ok,,, corect.
najveći hrvatski portal za kulturu i umjetnost: http://www.svijetkulture.com
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Radi se o linku na vijest sa stranice ITsvet.hondo je napisao/la:usput.... dobro obratite pažnju... primjetio sam danas u nekoliko tekstova klasične ne tipfelere već ne dobro obrađene informacije. recimo za red hat... kaže da su napravili obračun za fiskalnu 2008. godinu... to je tehnički nemoguće... jedino može biti fiskalna 2007... onda malo stil jezika treba popraviti da ne zvuči kao da čitam neki srpski portal....
- Sokac
- Site Admin
- Kontakt:
Slažem se s komentarima, nije problem ispogramirati - već iz iskustva znam da se slabo to komentira...
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Osobno ni ja nemam baš neko dobro mišljene o tim komentarima. Nađe se tu svakakvih ljudi pa komentiraju sve samo ne vijest.
Je, ima istine u tome, odiđite na bilo koje on-line novine i pogledajte na što liče komentari ispod neke vijesti... Sramota.adminivan je napisao/la:Osobno ni ja nemam baš neko dobro mišljene o tim komentarima. Nađe se tu svakakvih ljudi pa komentiraju sve samo ne vijest.
Neka se traži administracija komentara onda
Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.