Nokia razvija tablet

Novosti iz Linux svijeta. Komentiranje vijesti s portala.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Markec
Spol: M

Nokia razvija tablet

Post Postao/la Markec »

http://www.bug.hr/vijesti/nokia-razvija ... 01453.aspx

Jos se nezna hoće li staviti linux na taj tablet? Najvjerojatnije Meego koji radiju u suradnji sa Intelom.
vuksamotnjak

Re: Nokia razvija tablet

Post Postao/la vuksamotnjak »

bljaaaah Ne čitam više bug. Treba staviti neki drugi link rofl
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)

एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
kova-ng

Post Postao/la kova-ng »

Hm, u zadnje vrijeme bug u časopisu čsto zna stavit neke teme povezane s linuxom, znali su recenzirat par ubuntua, kde, lxde, testiranje video editora za linux, i još par temi kojih se nisam uspio sjetit. Već i oni polako primjećuju da ima sve više linuxaša.
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
vuksamotnjak

kova-ng je napisao/la:Hm, u zadnje vrijeme bug u časopisu čsto zna stavit neke teme povezane s linuxom, znali su recenzirat par ubuntua, kde, lxde, testiranje video editora za linux, i još par temi kojih se nisam uspio sjetit. Već i oni polako primjećuju da ima sve više linuxaša.

VIDI puno više mari za linux koliko mi se čini. BUG ti je sve više i više Apple fan site i zato ih više (od jučer) i ne posječujem. Recimo engadget je prije 2-2 dana jednu vijst objavio vezanu uz MS, oni su tek danas to objavili. O linuxu gotovo pa nikakvih vijesti na njihovim stranicama.

Na linux sam prešao kada sam pročitao članak u BUG-u o ubuntu, alis am nekako dojma da od tada nema nekih pravih stvari o njemu tu i tamo recenzija fedora i još par stvari, ali o programima, pomoči, tips & tricks, te linux zajednici....ništa :?

एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
maChristian

Post Postao/la maChristian »

Ja bih više volio viditi Ubuntu netbook remix 10.04 na nokijinom tabletu,nekako bi mi više odgovarao, ali jbg ja sam ipak fan ubuntu-a. A što se tiće Bug-a, tu se u potpunosti slažem s tobom. Ma općenito je Bug teško smeće i to više ni ne čitam, a što se tiće linux rubrike, to ti je više lutrija s njima hoćeli ili neće staviti u Bug koju temu. Primjerice na naslovnici će objaviti i još tome posvetiti desetak stranica o windows 7 dok je još u beti!!! negoli jednu-dvije stranice o Ubuntu-u 9.10 kada je izašao. Mreža je prije imala odlične članke, sječam se još recenzije Arch linuxa, stvarno odličan članak, ali jbg nema više linuxa ni kod njih. Pc Chip i Vidi za sada jedini nešto malo guraju linux i open-source i zato ih redoviti čitam.
Linux distre su zakon. Nadje se ponesto za svakoga, zar ne.
vuksamotnjak

Žao mi je samoi VIDI-a jer imaju katastrofalne web stranice.... Nadam se da če napraviti nešto oko toga ipak smo u 21 stolječu dok su oni još u 20-om :))))

kova-ng

Post Postao/la kova-ng »

ma slažem se s vama. čitam bug već 6 godina i tek su prije oko godinu dana počeli s recenzijama, a prije toga ništa o linuxu. sad se bar malo osvrnu na linux.
zlatkoA

Post Postao/la zlatkoA »

Meni se čini da Linux jedino u PcChipu ima stalnu rubriku i to jako malo.
Za vidi neznam možda ponekad tu i tamo.
Bug vrlo rijetko- ponekad ga posudim od frenda koji ga redovno kupuje i istina je sve je gori i gori.
No oni nikad nisu ni bili neki linux fanovi dok što se tiče Apple tu se uvjek preseravaju u hvalospjevima.
I am the one and only....
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

mreza ( koja je bugov podcasopis ) se vjerovatno najvise bavi linuxom, istina vise u poslovnom dijelu..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
kova-ng

Post Postao/la kova-ng »

glaskoncILLa je napisao/la:mreza ( koja je bugov podcasopis ) se vjerovatno najvise bavi linuxom, istina vise u poslovnom dijelu..
da, al bed kod mreže je što većinu sadržaja popune vijesti s nekih konferencija ili intervju s nekim glavonjom, kupio sam dva broja i nikad više, definitivno ne vrijedi za 29 kn

a što se tiče mreža dvd-a uvijek se nađe nekakva linux distribucija, to je ok :thumbs2
Odgovori