Najgluplje stvari koje smo čuli/doživjeli

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Najgluplje stvari koje smo čuli/doživjeli

Post Postao/la shrike »

Evo, vratim se doma večeras i dočeka me vijest koja graniči sa paranormalnim. Stvar je toliko glupa da mora biti paranormalna. Ili susjed smatra da ostali imaju IQ 20. Naime, pazite ovo, netko je provalio u atomsko sklonište zato da bi ukrao par krampova. Ajmo još jednom. Netko (samo jedna osoba ima ključ) je ušao bez ikakvih znakova nasilnog ulaska (nema znakova provale) u prostoriju od kakvih 100 m^2 koja je hermetički zaključana, sa čeličnim vratima sa specijalinim ključem (prva od tri, od kojih 2 mogu izdržati detonaciju granate, metaka...), zato da bi ukrao par krampova. Mislim... u tome nema ničega OSIM kreveta, par krampova i kutija od smeća koje izigravaju WC (doslovno). Tamo nema TV, radio, mobitela, oprema ili ičega. Tj., postoji filter zraka težak par tona ... ali ono. hebote.
Koja budala me želi uvjeriti da je netko provalio u atomsko sklonište radi krampova?! Ja mislim da je tamo bio prije tulum pa da je bilo sra*** na kvadrat, pa se sada pokušava svaliti krivica na nekog drugog.

U svakom slučaju, ako tko ima kakav vrhunac gluposti u koji vas je netko kanio uvjeriti ili nešto, slobodno podijelite sa nama!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
retsam
Spol: M

Re: Najgluplje stvari koje smo čuli/doživjeli

Post Postao/la retsam »

Jedan je tip tvrdio da je kupio original gibsona LP-a za 600 kn,na sniženju rofl
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
shicy

Post Postao/la shicy »

prijatelj je jednom zgodom poznanici reka da je glupa ka Escherichia coli, na što ga je ona upitala "TKO JE TO"...i onda je on njoj lipo reka da je to talijanska glumica, jako poznata i da pita mater da joj kaže...
cura sljedeći vikend nije išla vani rofl
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Kad se frend pokušaval upucavati curi u tramvaju pa ju priupital dal zna kolika je prosjećan masa mužjaka polarnog medvjeda u vrijeme parenja.

Te jedan klasik sa faxa ; kad je kolegica usred vježbi upitala profesora dal je moment uvijek F x r (krak puta sile)?jer kaj ako sila djeluje oddolje ili ukoso ili sa strane?
Na kaj profesor zamolil da odložimo kalkulatore i olovke jer upravo došel do nove spoznaje koja je sljedeća
Ne postoje glupa pitanja.Samo glupi ljudi koji postavljaju pitanja
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Kad se netko registrirao na forum samo da bi uvjerio sve prisutne kako je riječ "otkrij" pogrešna i ne postoji u hrvatskom jeziku, te da bi se umjesto nje trebalo pisati "otkri". :nee
shicy

Post Postao/la shicy »

Abzeenth je napisao/la:Kad se netko registrirao na forum samo da bi uvjerio sve prisutne kako je riječ "otkrij" pogrešna i ne postoji u hrvatskom jeziku, te da bi se umjesto nje trebalo pisati "otkri". :nee
uh, to je bila moćna demonstracija gluposti rofl
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

i to nedavno
domi

Post Postao/la domi »

Evo jedne :D ;)
Osim što KDE smatram najružnijim klonom Windowsa i općenito desktop environmenta ikada viđenim na GNU/Linuxu
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

domi je napisao/la:Evo jedne :D ;)
Osim što KDE smatram najružnijim klonom Windowsa i općenito desktop environmenta ikada viđenim na GNU/Linuxu
??? stucise sbatine :lud :udri
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
domi

Post Postao/la domi »

pa to sam vidio na ovom forumu zašt meni :)
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
Odgovori