I used to be upset when gnome developers decided it was "too complicated" for the user to remap some mouse buttons. In gnome3, the developers have apparently decided that it's "too complicated" to actually do real work on your desktop, and have decided to make it really annoying to do.
I'm using Xfce. I think it's a step down from gnome2, but it's a huge step up from gnome3. Really.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Ja bez gnome shella ne mogu više i smatram da to što je rekao je više manje navika ljudi koji ne žele novo, a što se terminala tiće (jer koliko sam skužio želi ga na desktopu (ispravite me ak griješim) pa to je moguće
vuksamotnjak je napisao/la:Ja bez gnome shella ne mogu više i smatram da to što je rekao je više manje navika ljudi koji ne žele novo, a što se terminala tiće (jer koliko sam skužio želi ga na desktopu (ispravite me ak griješim) pa to je moguće
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Ja sam u zadnje vrijeme nešto ljut na sve njih. Trenutno sam na fluxboxu.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
shrike je napisao/la:Ja sam u zadnje vrijeme nešto ljut na sve njih. Trenutno sam na fluxboxu.
Ja sam baš u fazi sređivanja openboxa na laptopu
Fluxbox sam koristio i koristim ga na jednom kompu, znam ga dobro, super je. Openbox nisam, pa se zato sad s njim zabavljam s ciljem da se prestanem zabavljati i početi nešto korisno raditi. Ako mi sjedne, openbox dolazi i na desktop komp, ako ne onda fluxbox.
vuksamotnjak je napisao/la:Ja bez gnome shella ne mogu više i smatram da to što je rekao je više manje navika ljudi koji ne žele novo, a što se terminala tiće (jer koliko sam skužio želi ga na desktopu (ispravite me ak griješim) pa to je moguće
Ja isto tako iako malo tromo radi na Fedori, barem meni na losijoj masini, jedva cekam da izadje na debianu i to jedna od sljedecih verzija 3.1, 3.2...
A ikone se bez puno muke stave na desktop a i dva terminala lako otvoris (to mi se cini da se isto bunio covk
A fedora 15 mi jucer updateala kernel na 3.0 i prvo mi se ugasio monitor jednom, pokazuje mi stalno da je baterija prazna
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Sta ovaj Linus izvodi? Njemu se ne sviđa gnome shell? Pa sta, nek ostane na xfce-u, ocito je prestaromodan da bi se privikavao na neke nove stvari
Meni je gnome-shell genijalna stvar i ja kao ni vuksamotnjak nebih mogao bez njega
Meni tu zapravo jako smeta to sto je on napisao da je na gnome-shellu nemoguse otvoriti vise terminala bez Shift-Control-N shortcuta kojeg je on naveo, sta on nikada nije cuo za desni klik??
Ne moze staviti shortcut terminala na desktop??
Kova je napisao/la:Sta ovaj Linus izvodi? Njemu se ne sviđa gnome shell? Pa sta, nek ostane na xfce-u, ocito je prestaromodan da bi se privikavao na neke nove stvari
Meni je gnome-shell genijalna stvar i ja kao ni vuksamotnjak nebih mogao bez njega
Meni tu zapravo jako smeta to sto je on napisao da je na gnome-shellu nemoguse otvoriti vise terminala bez Shift-Control-N shortcuta kojeg je on naveo, sta on nikada nije cuo za desni klik??
Ne moze staviti shortcut terminala na desktop??
Zbilja se ponasa kao debil. Bas me je nazivciro sad s tim svojim ispadom
Mene nije, uvijek se nekako složim s njim. Tako ti je to... stara garda i navike...
Nisu to ispadi niti debilno ponašanje, to je kritika nečega što mu se ne sviđa.