Pred vama se nalazi test zasnovan na tipološkom pristupu ličnosti Karla Junga i Izabel Majers-Brigs. Detaljno objašnjenje o teorijskom okviru testa možete videti ovde.
Tu su ukupno 72 stavke na koje odgovarate odabirom one opcije za koju smatrate da vas tačnije opisuje. Ukoliko niste sigurni kako da odgovorite, napravite izbor na osnovu onoga što bi mogao biti najtipičniji odgovor za vas u sličnoj situaciji. Nakon što date sve odgovore, pritiskom na “Score It!” dobićete svoje rezultate.
Evo dodatnog objašnjenja o svakom tipu – pronađite svoj i proverite koliko se opis odnosi na vas! Ispod svake pojedinačne kategorije nalaze se i ikonice ka dodatnim, sa osvrtom na karijeru, partnerske veze i lični rast vašeg tipa ličnosti.
Rešaval par put do sad i uvek dobil INTJ. Isto tak mi je rečeno da introvertiranost nije dobra za pronalaženje posla tj. da poslodavci baš i ne vole takve osobe... međutim da još uvek nemam posla morti je to stvarno istina
“Somewhere, something incredible is waiting to be known.” ~Dr. Carl Sagan
edit: kad je već vamo jedan test, dali tko zna postoji li Rorschachov test online ? Ja sam tražio ali nisam našao.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
ne, mi INTJovi stignemo pratit cijeli internet istovremeno
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.