E tu si napravio pogrešku, moja iskustva su takva da nikada ama baš nikada ne izbrišeš nekome windows i staviš odma linux, isprva sve lijepo, sviđa ima se sučelje, svidaju im se efekti i onda počnu uočavati da nesto neradi. da nemogu neke aplikacije pokrenuti itd. Ja sam naučio lekciju uvjek treba početnicima staviti dualbot i reći im neka na linux idu polako, neka ga poručavaju polako dok ne otkriju što radi a što neradi, nek probaju pronači alternativnu aplikaciju koju trebaju. Jer ako im nasilu staviš linux oni će ga jednom probati i poslije će reći da nezele više i vratit će se na windows za stalno sa lošim mišljenjem o linuxu.DoDo je napisao/la:
90% ljudi koristi Windowse i ne mare za Ubuntu. A ak im i spomenes Ubuntu, pokazes im ga, oni ga isprobaju, oduseve se i postave za defaultni OS, nakon 2 dana te zovu i pitaju zakaj ne mogu pokrenuti exe koji su dobili od susjeda i kad im velis da exe ne mozes pokretati pod Ubuntuom odmah te natjeraju da im vratis Windowse.
čak i ako odbiju dualbot, kažeš im da je dobro imati nešto sa strane, jer ako se windowsi slučajno sj*** sa virusima itd bar će ovaj raditi pa da možeš spasiti podatke .