moj cimer probao, koristio tjedan dana i gotovo... steta para... njemu nije pomogloPsyTrance je napisao/la:Koristi li tko E-Cigaretu? Ja si kupio danas
Edit:
Još je prerano za neke zaključke, ali iskustvo do sada je pozitivno. Za sada nemam želju za cigaretom, pafnem nekoliko dimova tek toliko da radim nešto s rukama i da ispirim dim. Jer moja najveća ovisnost o cigareti je zapravo na psihološkoj bazi. U ovih nekoliko dana sam se počeo gaditi sam sebi, jer mi smrde prsti, odjeća i soba, a o financijama da ne govorim. Nisu to neki preveliki financijski izdaci, ali kada se skupi tjedno, mjesečno, godišnje... bude to jedna fina cifra i bude mi žao tog novca koji je otišao u zrak (i smrad).
Trošak s E-Cigaretom je oko 60 kuna mjesečno, ovisno o načinu korištenja cigarete i navici pušača. Prvo sam bio skeptičan kako nešto električno može zamijeniti duhan. Naravno da ne može biti isto kao duhan, ali je vrlo slično po okusu i definitivno smanjuje želju za duhanom. Nema smrada, žari, dima, samo vodena para, a koliko je bolje za zdravlje da ne govorim.
Neki će možda misliti da pričam gluposti i biti će skeptični, ali imao sam i ja takvo mišljenje.
Uzeo sam cigaretu s tankom od 1.2 ml, koji se naravno može dopunjavati. Jedan tank je ekvivalentan kutiji cigareta, možda malo manje.
Duhan planiram postupno smanjivati, a velika mi je želja potpuno ga izbaciti. Duhanit ću na nekim zabavama i okupljanjima kada je takvo društvo. Uz pivo cigareta je jednostavno neizbježna![]()
Više detalja možete pročitati ovdje: klik i klik.
ja volim pusiti tako da nista od toga