Jabučarenje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

iweb
Site Admin
Spol: M

Re: Jabučarenje

Post Postao/la iweb »

The Acacia Strain je napisao/la:Apple i je super stvar. nemoj sada gledat ono sto se desava na sudu, nego koristi neki Apple proizvod malo dulje pa daj dostojan komentar.
Rekao mi je čak da je to bolje od Android mobitela. (mali mp3 player > smartphone?!)
meema
Spol: Ž
Kontakt:

Post Postao/la meema »

meni je i dalje iphone bolji od androida :) kill me, al eto, je :)

imala sam 3gs i 4orku, sada imam evo 3d... ono sto ja radim i koristim na mobitelu, jednako su mogli i ios i android, s time da su mi te stvari na iosu isle savrseno, puno brze i fluidnije... ios je bio JB a android je rootan, mwakious na njemu... sad mi se s mwakiousom popravila baterija, pa zamisli, izdrzi cijeli dan :D :D

iphoneu je jedina zamjerka to sto se sve mora preko itunesa, iako kad se naviknes to je zapravo i ok i sve se brzo napravi, ali itunes ne moze na linux pa mi je to bila banana...

ja govorim o SVOJIM navikama ;P
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
The Acacia Strain

Post Postao/la The Acacia Strain »

iweb je napisao/la:
The Acacia Strain je napisao/la:Apple i je super stvar. nemoj sada gledat ono sto se desava na sudu, nego koristi neki Apple proizvod malo dulje pa daj dostojan komentar.
Rekao mi je čak da je to bolje od Android mobitela. (mali mp3 player > smartphone?!)
govorim opcenito o apple proizvodima..
DebianResources
DebianHandbook
devil je napisao/la:nije neka tamo kanta pametnija od nas tu.
max360se

Post Postao/la max360se »

Pa sami po sebi nisu loši, HW je jako dobar, a i OSX je isto OK.
Znam par ljudi koji koriste uglavnom Appleove proizvode, nisu fanboys.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

govorim o fenbojsima.
istina, proizvodi su im još i dobri, ali ne možeš uspoređivat smartphone i mp3 player.
The Acacia Strain

Post Postao/la The Acacia Strain »

max360se je napisao/la:Pa sami po sebi nisu loši, HW je jako dobar, a i OSX je isto OK.
Znam par ljudi koji koriste uglavnom Appleove proizvode, nisu fanboys.
pa da.. sluzi im to kao alat u svakodnevnom poslu.. poslije posla ne trube po forumima kako je apple zakon i android ne valja..
ja osobno sam promijenio vec nekoliko android smartphoneova i svaki sljedeci ce bit android.. takodjer koji god android pad sam probao, moze se sakrit pored iPada.. ne razumijem sto tu ne valja kod tih proizvoda pa se taj masovni hejt toliko siri
DebianResources
DebianHandbook
devil je napisao/la:nije neka tamo kanta pametnija od nas tu.
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

The Acacia Strain je napisao/la:ne razumijem sto tu ne valja kod tih proizvoda pa se taj masovni hejt toliko siri
proizvodi su sasvim u redu, ali patentni ratovi zbog staklenog ekrana i četverokutastog oblika - to je uzrok hejta.
max360se

Post Postao/la max360se »

iweb je napisao/la:
The Acacia Strain je napisao/la:ne razumijem sto tu ne valja kod tih proizvoda pa se taj masovni hejt toliko siri
proizvodi su sasvim u redu, ali patentni ratovi zbog staklenog ekrana i četverokutastog oblika - to je uzrok hejta.
:thumbs

Upravo tako.

Pa i ja kažem, iPhone sam mogao dobit sam manje od 50% cijene mog Androida kojeg sam uzeo upravo zato jer je otvoren.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

imal iphone, imal android i opet bi uzel an droid. to kaj nema jednako šarene ikonice i novi wallpaper, well fuck it.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Odgovori