Rekao mi je čak da je to bolje od Android mobitela. (mali mp3 player > smartphone?!)The Acacia Strain je napisao/la:Apple i je super stvar. nemoj sada gledat ono sto se desava na sudu, nego koristi neki Apple proizvod malo dulje pa daj dostojan komentar.
Jabučarenje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Jabučarenje
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
meni je i dalje iphone bolji od androida
kill me, al eto, je
imala sam 3gs i 4orku, sada imam evo 3d... ono sto ja radim i koristim na mobitelu, jednako su mogli i ios i android, s time da su mi te stvari na iosu isle savrseno, puno brze i fluidnije... ios je bio JB a android je rootan, mwakious na njemu... sad mi se s mwakiousom popravila baterija, pa zamisli, izdrzi cijeli dan
iphoneu je jedina zamjerka to sto se sve mora preko itunesa, iako kad se naviknes to je zapravo i ok i sve se brzo napravi, ali itunes ne moze na linux pa mi je to bila banana...
ja govorim o SVOJIM navikama ;P
imala sam 3gs i 4orku, sada imam evo 3d... ono sto ja radim i koristim na mobitelu, jednako su mogli i ios i android, s time da su mi te stvari na iosu isle savrseno, puno brze i fluidnije... ios je bio JB a android je rootan, mwakious na njemu... sad mi se s mwakiousom popravila baterija, pa zamisli, izdrzi cijeli dan
iphoneu je jedina zamjerka to sto se sve mora preko itunesa, iako kad se naviknes to je zapravo i ok i sve se brzo napravi, ali itunes ne moze na linux pa mi je to bila banana...
ja govorim o SVOJIM navikama ;P
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

-
The Acacia Strain
- Spol: M
govorim opcenito o apple proizvodima..iweb je napisao/la:Rekao mi je čak da je to bolje od Android mobitela. (mali mp3 player > smartphone?!)The Acacia Strain je napisao/la:Apple i je super stvar. nemoj sada gledat ono sto se desava na sudu, nego koristi neki Apple proizvod malo dulje pa daj dostojan komentar.
Pa sami po sebi nisu loši, HW je jako dobar, a i OSX je isto OK.
Znam par ljudi koji koriste uglavnom Appleove proizvode, nisu fanboys.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
govorim o fenbojsima.
istina, proizvodi su im još i dobri, ali ne možeš uspoređivat smartphone i mp3 player.
istina, proizvodi su im još i dobri, ali ne možeš uspoređivat smartphone i mp3 player.
-
The Acacia Strain
- Spol: M
pa da.. sluzi im to kao alat u svakodnevnom poslu.. poslije posla ne trube po forumima kako je apple zakon i android ne valja..max360se je napisao/la:Pa sami po sebi nisu loši, HW je jako dobar, a i OSX je isto OK.
ja osobno sam promijenio vec nekoliko android smartphoneova i svaki sljedeci ce bit android.. takodjer koji god android pad sam probao, moze se sakrit pored iPada.. ne razumijem sto tu ne valja kod tih proizvoda pa se taj masovni hejt toliko siri
proizvodi su sasvim u redu, ali patentni ratovi zbog staklenog ekrana i četverokutastog oblika - to je uzrok hejta.The Acacia Strain je napisao/la:ne razumijem sto tu ne valja kod tih proizvoda pa se taj masovni hejt toliko siri
iweb je napisao/la:proizvodi su sasvim u redu, ali patentni ratovi zbog staklenog ekrana i četverokutastog oblika - to je uzrok hejta.The Acacia Strain je napisao/la:ne razumijem sto tu ne valja kod tih proizvoda pa se taj masovni hejt toliko siri
Upravo tako.
Pa i ja kažem, iPhone sam mogao dobit sam manje od 50% cijene mog Androida kojeg sam uzeo upravo zato jer je otvoren.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
imal iphone, imal android i opet bi uzel an droid. to kaj nema jednako šarene ikonice i novi wallpaper, well fuck it.